Η ώρα πλησιάζει και κανείς δεν περισσεύει

0



Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί σήμερα στο Σύνταγμα ή αύριο ή σε κάποια άλλη διαδήλωση, υπάρχουν κι άλλοι σταθμοί στη μάχη που δίνει η εναπομείνασα σοβαρή Ελλάδα με τον εθνικολαϊκισμό και την φασιστική αριστερή κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια των ψεκασμένων.

Ο βασικός σταθμός είναι οι εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν. Και γι’ αυτές θα πρέπει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι. Ακόμη κι αν σήμερα βουλιάξει η Αθήνα ή δεν πάει κανείς, ο μεγάλος στόχος του αστικού - ευρωπαϊκού τμήματος του πληθυσμού που έχει πόλεμο με τους απίθανους και ανίκανους της δήθεν αριστεράς είναι να φύγουν από την κυβέρνηση.

Το «παραιτηθείτε» ή το «φύγετε» είναι συνθήματα δυνατά, όμως, δεν εξασφαλίζουν απολύτως τίποτε. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι… «μη αριστεροί» δεν έχουν το know how για το πως μπορείς να ρίξεις μια κυβέρνηση. Δεν κάνουν μπάχαλο την Αθήνα, δεν αφήνουν τους μπαχαλάκηδες να την καίνε, δεν έχουν κουλτούρα επεισοδίων.

Όσοι θα διαδηλώνουν από εδώ και στο εξής μπορεί να μην καταφέρουν και πολλά, όμως, θα έχουν βάλει τις βάσεις για την έξοδο της αριστεράντζας που μας κυβερνά το συντομότερο δυνατόν. Και αυτό θα γίνει μόνο με εκλογές, τότε θα μιλήσει όλος ο λαός. Η κυβέρνηση σίγουρα δεν έχει την ευαισθησία να παραιτηθεί. Δεν θα το κάνει μέχρις εσχάτων. Ήρθαν για να μείνουν, ήρθαν για να γίνουν σύστημα, ήρθαν για να κυριαρχήσουν. Διαδηλώσεις σαν την σημερινή μπορεί να τους ταρακουνάνε αλλά δεν τους φοβίζουν διότι έχουν δύο χαρακτηριστικά: Είναι αδίστακτοι και είναι ψεύτικοι σε σημείο που να πιστεύουν τα ίδια τους τα ψέματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πέσει όταν η Νέα Δημοκρατία γίνει ξανά ένα σοβαρό, σκληρό, μαχητικό κόμμα με γνωρίσματα πολεμικά για τις περιστάσεις που δεν είναι καθόλου καλές.

Η κυβέρνηση αυτή θα πέσει όταν ο ελληνικός λαός μιλήσει και θα το κάνει σύντομα. Όταν δε έρθει η ώρα της κάλπης τότε η απάντησή του θα είναι πολύ ισχυρή. Να είστε σίγουροι ότι με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα δεν θα χρειαστούν ούτε κινήματα τύπου «παραιτηθείτε», ούτε διάφοροι απίθανοι τύποι που βγαίνουν στις τηλεοράσεις για λίγα λεπτά διασημότητας αλλά με μελλοντικές βλέψεις.

Μακάρι να μπορούσαν να παραιτηθούν τώρα. Μακάρι να έπαιρναν ελικόπτερο από το Μαξίμου και να εξαφανιστούν. Όμως δεν θα το κάνουν γιατί είναι αδίστακτοι.

Ας μη μείνουμε λοιπόν στη σημερινή συγκέντρωση. Ας προετοιμαστούμε όλοι και κυρίως η ΝΔ να αναλάβει την κατεστραμμένη χώρα, όποτε κι αν γίνει αυτό. Το συντομότερο βεβαίως προκειμένου να γίνει η μικρότερη ζημιά. Αλλά η ανασυγκρότηση της Ελλάδας από τη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και σίγουρα δεν θα χρειαστούν μόνο μερικοί που θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους. Θα χρειαστούν όλοι οι έντιμοι πατριώτες, ανεξαρτήτως του που ανήκουν.

Η ώρα πλησιάζει και κανείς δεν περισσεύει, αλλά και κανείς δεν πρέπει να εκμεταλλευτεί ό,τι γίνει σήμερα.

Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ώρα πλησιάζει και κανείς δεν περισσεύει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator