Η ηθική της Αριστεράς είναι η ανηθικότητά της

0



Ο Γιώργος Κυρίτσης, ετοιμάζεται να αναμετρηθεί στα «γουναράδικα» με τους «Μένουμε Ελλάδα». Και δεν έχει ούτε μια στάλα ντροπής να ζητήσει συγγνώμη, να ανασκευάσει, να κάνει κάτι τέλος πάντως ώστε να αποτρέψει τον διασυρμό που υφίσταται, έστω και στα 15 λεπτά δημοσιότητας που παίρνει.

Ο Κατρούγκαλος δεν ορρωδεί προ ουδενός. Ακόμη κι αν τον βρίζουν όπου εμφανίζεται, αυτός ατσαλάκωτος δηλώνει κομμουνιστής που διενεργεί ταξικό πόλεμο με... μαντηλάκια και ακριβά κοστουμάκια. Και δεν αισθάνεται ντροπή όταν λέει ότι δεν πειράζει να μείνουμε λίγο χωρίς τσιγάρο ή καφέ. Κι έτσι δικαιολογεί την μαζική γενοκτονία με το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Τι να πει κανείς για τον Πολάκη που όπου εμφανίζεται τρώει γιούχα, αλλά αυτός, πολλά βαρύς και όχι, με το τσιγαράκι του στο υπουργείο Υγείας, κάνει κήρυγμα και καταγγελίες, ενίοτε απειλεί ότι θα χώσει μερικούς τρία μέτρα κάτω από τη γη.

Ο Φίλης έφτιαξε «πλυντήριο» για να ξεπλύνει 2.500 δημοσίους υπαλλήλους με πλαστά πτυχία και αυτό το λέει «δικαιοσύνη».

Άγνωστος παραμένει ο φορέας εκείνης της διάταξης που νομιμοποιεί τις off shore των πολιτικών, όπως άγνωστος παραμένει και ο λόγος που πέρασε αυτή η διάταξη – σκάνδαλο.

Το σύνολο των οικονομικών υπουργών και όσων πήραν μέρος στη διαπραγμάτευση προσπαθούν με πονηριές πότε να κοροϊδέψουν τους κουτόφραγκους και πότε τους Έλληνες. Η περίφημη αξιολόγηση δεν έχει κλείσει ακόμη παρά το γεγονός ότι οι βουλευτές έχουν ψηφίσει ένα σκασμό μέτρα. Οι δανειστές μας κάνουν πλάκα, έχουν βρει τους πρόθυμους ηλίθιους, απαιτούν όλο και περισσότερα μέτρα και η κυβέρνηση κάνει μια ακόμη... ηρωϊκή διαπραγμάτευση χωρίς ίχνος ντροπής.

Αν όλα αυτά συνέβαιναν σε μια άλλη κυβέρνηση θα είχαν πέσει και τα τσιμέντα. Αν όλη αυτή η ξεφτίλα ήταν μιας κυβέρνησης της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ τώρα θα θρηνούσαμε θύματα. Θα είχαμε νέες Μαρφίν, θα είχαν κάψει οι μπαχαλάκηδες την Αθήνα 10 φορές. Αλήθεια... που είναι οι μπαχαλάκηδες; Που έχουν κρυφτεί; Μόνο με δύο φωτιές στους κάδους στα Εξάρχεια θα βγάλουν το... μένος τους για το κράτος, την άτιμη κοινωνία και το άδικο πολιτικό σύστημα;

Κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται ότι η ηθική της Αριστεράς, αυτό το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα» είναι απλά η ανηθικότητα χωρίς όρια.

Δεν έχουν τσίπα πάνω τους, η μόνη ηθική τους είναι ότι δεν κουβαλούν ούτε τη στοιχειώδη ευαισθησία να σταματήσουν να μιλάνε. Το μόνο που θέλουν είναι η παραμονή στην εξουσία και κάνουν τα πάντα γι' αυτό. Κι εδώ που τα λέμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι πολύ πιο τίμιοι και ηθικοί από τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρώτοι τουλάχιστον το έλεγαν ότι δεν έχουν ενδοιασμούς για τίποτε, ο Τσίπρας και η παρέα του απλά «πούλησαν» την ηθική τους στο διάβολο.

Το μόνο που επιδιώκουν όσο τίποτε στον κόσμο είναι να μην υπάρξει αριστερή παρένθεση. Και θα κάνουν τα πάντα γι' αυτό. Και θα διχάσουν, και θα απειλήσουν, και θα κοροϊδέψουν.

Μήπως τελικά ο Λαφαζάνης, η Ζωή, η Βαλαβάνη, η Κατριβάνου, ακόμη και ο Γιάνης Βαρουφάκης είχαν μεγαλύτερη μπέσα από αυτούς που σήμερα μας κυβερνούν; Μήπως εκείνοι τουλάχιστον έφυγαν νωρίς αισθανόμενοι μια ελάχιστη ντροπή για όσα έκαναν και είπαν;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ηθική της Αριστεράς είναι η ανηθικότητά της"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator