Γ.Πουλοκέφαλος: «Πως δίνονταν φορολογικές ενημερότητες στην ΚΑΣΤΑΤ;»

0




“…Όταν ολοκληρωθεί και οριστικοποιηθεί ο εν εξελίξει τακτικός έλεγχος , για τις ως άνω χρήσεις θα προχωρήσει στην τακτοποίηση των υποχρεώσεών της όπως θα οριστικοποιηθούν και έχει υποχρέωση...”

Αυτές είναι οι φράσεις που χρησιμοποίησε η εταιρεία KAΣΤΑΤ του αδερφού του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για να απαντήσει στη δημοσίευση εγγράφου του Υπουργείου Οικονομικών περί μη καταβολής ΦΠΑ της κατασκευαστικής εταιρείας για το διάστημα 2005 – 2011.

Απορίες που αναμένουν απαντήσεις:

1. Πως δίνονταν φορολογικές ενημερότητες στην εν λόγω εταιρεία;
2. Ποιοι διεξήγαγαν τους σχετικούς ελέγχους που οδήγησαν στην πιστοποίηση της νομιμότητας και στην έκδοση φορολογικών ενημεροτήτων;
3. Πως εξακολουθεί και λειτουργεί η εταιρεία της οικογένειας Τατούλη, όταν έχουν δεσμευθεί οι τραπεζικοί της λογαριασμοί, βάσει της σχετικού εγγράφου οδηγίας του Υπουργείου Οικονομικών περί δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών της;
4. Δεν νοιώθει την ανάγκη να δώσει πειστικές εξηγήσεις προς την κοινωνία ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, που εξακολουθεί και διοικεί την Περιφέρεια, όταν στην οικογενειακή του επιχείρηση έχει επισυμβεί τέτοιο μείζονος οικονομικής φύσεως ζήτημα?
5. Η αντιπεριφερειάρχης κα Νικολάκου δήλωσε , δημοσίως, ότι «όντως, με την ΚΑΣΤΑΤ υπάρχει κάποιο πρόβλημα», σε σχετική ερώτηση περιφερειακού Συμβούλου της Αντιπολίτευσης; Και να υπάρχει πρόβλημα, που υπάρχει – διαπιστωμένα, σε ποιες ενέργειες έχει προχωρήσει η Περιφερειακή Αρχή για την αντιμετώπιση του προβλήματος;

Απλά επισημαίνουμε ότι σε άλλες κοινωνίες , έχουν παραιτηθεί αιρετοί αξιωματούχοι λόγω ευθιξίας, για κατηγορίες πολύ μικρότερης κλίμακας και μεγαλύτερης ασάφειας από την συγκεκριμένη.
Όμως εδώ όλα «βαίνουν καλώς» και ουδείς και τίποτα δεν ταράζει την μακαριότητα των κρατούντων της Περιφερειακής Διοίκησης.
Ακόμα ένα μελανό σημείο – το μελανότερο ως τώρα, μέχρι το επόμενο – στην ταραχώδη διακυβέρνηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τον κ. Τατούλη.
Άραγε, πότε θα λάμψει η αλήθεια, για να πάψει να ταλανίζεται ο ταλαίπωρος λαός της Περιφέρειας Πελοποννήσου από την σκοτεινή, δυσώδη και καταστροφική ηγεσία της Περιφερειακής Αρχής;
Είναι κορυφαίο θέμα πολιτικού ήθους, δημοκρατικής λειτουργίας και αποκατάστασης της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την εξουσία.
Όμως, έχασε κανείς την τσίπα του για να την βρει η «Εθνάρχου Μακαρίου» ;
Αναμένουμε αλλά δεν σιωπούμε…
Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ.Πουλοκέφαλος: «Πως δίνονταν φορολογικές ενημερότητες στην ΚΑΣΤΑΤ;»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator