Καλώς τους επενδυτές

0


Του Γιώργου Τέσση

Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμη για το μέλλον των Αγίων Θεοδώρων αλλά και της Κορινθίας γενικότερα. Η συζήτηση περί εγκατάστασης μεταναστών σε ξενοδοχεία της περιοχής, μονοπώλησε το ενδιαφέρον της κοινωνίας μας...

Για τους κυβερνώντες, οι παράνομοι μετανάστες καθώς και οι πρόσφυγες, αποτελούν προνομιακό πεδίο άσκησης πολιτικής. Μέχρι πριν λίγους μήνες, όλοι τους ήταν πρόσφυγες και όλοι τους έπρεπε να περάσουν από την Ελλάδα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την Ευρώπη. Στη συνέχεια μετατράπηκαν σε ανθρώπους που απλά "λιάζονταν" στην πλατεία Ομονοίας, μετά "απλώς εξαφανίστηκαν" και στη συνέχεια έκαναν την επανεμφάνισή τους στις λάσπες της Ειδομένης. Τον τελευταίο καιρό και αφού ολοκλήρωσαν τα "λασπόλουτρα", μετατράπηκαν σε "επενδυτές". Αυτά τα λίγα τα αναφέρω απλά για την ιστορία...

Σήμερα, κάποιοι σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν μετανάστες στους Αγίους Θεοδώρους. Η παρουσία του υπουργού διοικητικής μεταρρύθμισης στην Κορινθία, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η κυβέρνηση των Αθηνών, είναι φανερό ότι σχεδιάζει να μετατρέψει την Κορινθία σε "αποθήκη ψυχών" και οι Άγιοι Θεόδωροι φαίνονται να είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν ξενοδοχεία στο Λουτράκι, τη Βόχα και το Ξυλόκαστρο. Να είστε απολύτως βέβαιοι πως θα ακολουθήσουν και άλλες "αιτήσεις" ξενοδόχων για παροχή στέγης σε ολόκληρη την Κορινθία.

«Το μοντέλο ανάπτυξης που ονειρεύονται οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα περάσει»
Δεν θα περάσει από τον Κορινθιακό λαό, η απόφαση για γκετοποίηση της Κορινθίας. Όσο και αν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας υπακούουν στις γραμμές που τους δίνει το κόμμα, όσο και τα τοπικά στελέχη των ΑΝΕΛ παριστάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται και όσο και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας ονειρεύονται θεσούλες και ευρώ λόγω των μεταναστών, ο Κορινθιακός λαός θα σταθεί απέναντι τους.

Η Κορινθία έχει ΗΔΗ κάνει το χρέος της στο μεταναστευτικό
Σήμερα το Στρατόπεδο της Κορίνθου φιλοξενεί περισσότερα από 500 άτομα. Χθες και σήμερα μόνο, ήρθαν 80 άτομα από Χίο και Μυτιλήνη. Ας πάρουν όλοι οι νομοί της χώρας την αναλογία τους και ας σηκώσουν το βάρος που έχει ΗΔΗ επωμιστεί η Κορινθία. Πρέπει να καταλάβει και ο τελευταίος μικροκομματάρχης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ότι ο νομός Κορινθίας δεν θα αποτελέσει πεδίο δοκιμών των θεωριών τους.

Η Κορινθία αποτελεί ένα τουριστικό και παραθεριστικό προορισμό και αυτό δεν θα το αλλάξουν οι ιδεοληψίες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και η τυφλή υπακοή των ΑΝΕΛ.
Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καλώς τους επενδυτές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator