Ο Ράμα έβαλε… φόντο στον Κοτζιά χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας

0



Μια φωτογραφία από τη χθεσινή συνάντησή του με τον Ελληνα υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, στην οποία δεσπόζει ένας… περίεργος μεσαιωνικός (;) χάρτης, που καλύπτει μεγάλο μέρος του ελλαδικού χώρου και της Αλβανίας, ανέβασε στο Facebook ο Αλβανός πρωθυπουργός Ε. Ράμα.

«Σήμερα στην Αίθουσα των Χαρτών…» έγραψε ο Ράμα, και αξίζει να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη αίθουσα του πρωθυπουργικού γραφείου έχει επιλέξει ο ίδιος να τη διακοσμήσει αποκλειστικά με αμφιλεγόμενους, όπως του καταλογίζουν, χάρτες της ευρύτερης περιοχής.

Τι επιδιώκεται με αυτούς τους χάρτες φαίνεται μάλλον από κάποια σχόλια Αλβανών χρηστών του Facebook, οι οποίοι επιδοκιμάζουν τον Ε. Ράμα, επειδή με τους χάρτες στο γραφείο του δείχνει τάχα στους ξένους επισκέπτες του τα πραγματικά όρια της Αλβανίας!

ΠΗΓΗ: Εθνος
Δημοσίευση: Ιουνίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ράμα έβαλε… φόντο στον Κοτζιά χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator