Ένα τζατζίκι και μια χωριάτικη με φέτα δεν είναι αρκετά...

0Επανέρχομαι για να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ απο τους Δήμους της Κορινθίας που ΔΕΝ έχουν ΑΓΓΛΙΚΟ μενού στην επίσημη ιστοσελίδα τους! Είναι κάτι που συνηθίζεται! Η συντριπτική πλειονότητα των Δήμων της Πελοποννήσου: Τρίπολη, Καλαματα, Σπάρτη, Πύργος , Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθος, Ξυλόκαστρο, Κόρινθος, Λουτράκι , Νεμέα , δήμος Δυτικής Μάνης, Αργος, Αμαλιάδα, Δημος Βόρειας Κυνουρίας, Πύλος κ.α. Προσπαθούν να εμφυσήσουν την Ελληνομάθεια στους εξ Εσπερείας Επισκέπτες διαθέτοντας ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ! Ο μόνος Δήμος που δείχνει να ενδιαφέρεται για τους ξένους επισκέπτετες, είναι ο Δήμος Ναυπλιέων,ο Δήμος Μονεμβασιάς που έχει ειδικό τουριστικό site με 4 γλώσσες και ο Δήμος Αρχ.Ολυμπίας ! Δεν είναι τυχαίο που είναι στην Κορυφή της Προτίμησης των "ξένων" μας.

Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένα τζατζίκι και μια χωριάτικη με φέτα δεν είναι αρκετά..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator