Διατροφολόγιο ψηφοφόρων

0Το ζυθεστιατόριον «Ο Alexis που δεν λέει ψέματα» με τα αναπάντεχα μενού του συναρπάζει νιους και κόρες, μεσήλικες, γιαγιάδες, σιδερωμένες θειάδες...

Βγήκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε. Αν οι εντυπώσεις που κέρδισε μεταφράζονταν σε ύφασμα, θα είχαμε αρκετό για να φτιάξουμε όλα τα παραπανίσια φέσια που μας φόρεσε η πολιτική του Alexis. Θα φτιάχναμε τα φέσια, θα τα φορούσαμε και θα περίσσευαν μερικά εκατομμύρια για να εξάγουμε στην Τουρκία και σε άλλες χώρες που τα συνηθίζουν. Αναμφίβολα, η τοποθέτησή της ήταν η είδηση της εβδομάδος και δικαίως χαρακτηρίστηκε «ψηφοφόρος του αιώνα». Πρόκειται για μια κυρία που σε μια μερίδα πολιτών δεν μπορεί παρά να θυμίσει το ρηθέν υπό τον Ουίνστον Τσόρτσιλ: «Το καλύτερο επιχείρημα εναντίον της δημοκρατίας είναι μια πεντάλεπτη συζήτηση με τον μέσο ψηφοφόρο».

Τι είπε τελικά η κυρία και μας μάγεψε; Παρόλο που το χαρτί δεν έχει την αίγλη και το ηχόχρωμα της απευθείας και διά ζώσης παρακολούθησης αυτού του νεοελληνικού ένσαρκου αριστουργήματος, θα κάνουμε μια απόπειρα μεταφοράς των λόγων της μανδάμας.

Οταν στην εκπομπή του Χατζηνικολάου διατυπώθηκε η ύβρις ότι ο Τσίπρας είπε ψέματα και δόθηκε ως παράδειγμα ο ΕΝΦΙΑ και η... κατάργησή του, την οποία υποσχέθηκε ο νυν πρωθυπουργός, απάντησε η κυρία: «Δεν είπε ψέματα, απλά υποσχέθηκε κάποια πράγματα που ήθελε να τα κάνει. Ποια είναι τα ψέματα που είπε; Είπε για τον ΕΝΦΙΑ ότι θα τον καταργήσει. Μπόρεσε; Οι δανεισταί μάς πιέζουν. Και πιέζουν και τον ίδιο. Εσείς το ξέρετε ότι αρρώστησε όταν υπέγραψε;»

Αφού όλοι συνέλθετε σιγά σιγά από την ανάγνωση της τοποθέτησης της ψηφοφόρου του αιώνος, δείτε τη φωτογραφία νο 2, όπου φαίνεται να συμμετέχει σε παλαιότερον τηλεοπτικό σόου δοκιμάζοντας σουβλάκι με ακρίδες! Το ντοκουμέντο είναι συγκλονιστικό και αποστομώνει τους αχρείους προπαγανδιστές που διαδίδουν κακοβούλως ότι οι οπαδοί του SYRIZA είναι σανοφάγοι. Το μενού για το οποίο μεριμνά και κοπιάζει και ιδρώνει η κυβέρνησις έχει και εξωτικές επιλογές...

Παναγιώτης Λιάκος
Πηγή "Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διατροφολόγιο ψηφοφόρων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator