ΜΕ ΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ Η "ΚΑΣΤΑΤ" ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ;;;

0


ΧΘΕΣ Η ΚΑΣΤΑΤ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!
ΜΕ ΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ;

Πολλά ερωτήματα που θα πρέπει άμεσα να απαντηθούν. Όπως άμεσα θα πρέπει να διατάξει έρευνα ο εισαγγελέας Τριπόλεως για την συμμετοχή της ΚΑΣΤΑΤ σε έργα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παρότι το έγγραφο του υπουργείου οικονομικών όπου δεν επιτρέπει στην εταιρία να έχει φορολογική ενημερότητα αυτή συνεχίζει τόσο στις δημοπρασίες όσο και στην πληρωμή της από έργα που έχει αναλάβει και είναι σε εξέλιξη

Από ότι γνωρίζουμε για να πληρώσει η Περιφέρεια θα πρέπει να έχουν κατατεθεί από τον ανάδοχο οι προβλεπόμενες οικονομικές και ασφαλιστικές ενημερότητες για μη χρέη προς το δημόσιο

Αυτή η νομοθεσία από ότι φαίνεται δεν αγγίζει την οικογενειακή επιχείρηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου η οποία συνεχίζει απτόητη μιας που και χθες συμμετείχε σε δημοπρασία

Μήπως θα πρέπει άμεσα να παρέμβει ο εισαγγελέας;

Διαβάστε όλο το έγγραφο από το Υπ.Οικ.




Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΕ ΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ Η "ΚΑΣΤΑΤ" ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator