Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας πηγαίνουν στους κτηνιάτρους, ο Πολάκης διέλυσε το Δημόσιο Νοσοκομείο

0Στο 17% ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της ALCO

Ρεπορτάζ-σοκ για τους κατοίκους της Ιεράπετρας Κρήτης στο πρωτοσέλιδο του“Πρώτου Θέματος”.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη το Δημόσιο Νοσοκομείο βρίσκεται υπό διάλυση και οι κάτοικοι-ασθενείς της περιοχής αναγκάζονται να πηγαίνουν στους κτηνιάτρους.

Ο δημοσιογράφος φιλοξενεί μαρτυρίες-σοκ των κατοίκων ενώ το ρεπορτάζ χρεώνει στον υπουργό Πολάκη την διάλυση του Νοσοκομείου.

“Oύτε στην Βενεζουέλα δεν συμβαίνουν αυτά”, είναι το χτύπημα του υπέρτιτλου στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας υπάρχει και δημοσκόπηση της ALCO που εμφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 17% και την ΝΔ να προηγείται με 7,5% ποσοστιαίες μονάδες.

Δημοσίευση: Ιουνίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας πηγαίνουν στους κτηνιάτρους, ο Πολάκης διέλυσε το Δημόσιο Νοσοκομείο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator