ΒΡΕΧΙΤ: Δεν ήθελαν να πληρώνουν άλλο για τους κατσιαπλιάδες Έλληνες

0Δεν ήθελαν να πληρώνουν άλλο για το πελατειακό κράτος της γερμανικής Ευρώπης.

Δεν ήθελαν να τους υπαγορεύει το lifestyle τους η ολίγιστη Μέρκελ

Δεν ήθελαν η οικονομία τους να φορτώνεται τις ασθένειες των pigs του Νότου

Δεν ήθελαν -οι νικητές του πολέμου Βρετανοί -να υπακούουν στις οδηγίες ενός μέθυσου Γιουνκέρ, ενός ερωτύλου της συμφοράς Ολάντ και μιας διαρκούς αναποφάσιστης Μέρκελ που σπρώχνει τα προβλήματα στο μέλλον.

Δεν ήθελαν να διατηρούν ανοιχτά σύνορα για τον αριθμό μεταναστών και προσφύγων που αποφασίζουν οι Βρυξέλλες ότι πρέπει να δεχτούν.

Θέλησαν να ανοίξουν τα φτερά τους στο υπέροχο άγνωστο και να ξαναγράψουν την ιστορία χωρίς τον πελατειακό νταβατζή των Βρυξελλών.

Στο τέλος δεν βρήκαν 3 καλούς λόγους για να μείνουν.

kourdistoportocali

Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΡΕΧΙΤ: Δεν ήθελαν να πληρώνουν άλλο για τους κατσιαπλιάδες Έλληνες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator