Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Κορίνθου στο Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδας

0Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος διοργάνωσε στις 26 – 29 Μαΐου 2016, το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδας, τον διασημότερο, πιο απαιτητικό και πλέον πολύτιμο για τους συμμετέχοντες αγώνα των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Sporting και Regularity της FIA.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Κορίνθου σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ναυπλίου κάλυψε υγειονομικά με 25 εθελοντές, 7 ειδικές διαδρομές χωμάτινες και ασφάλτου καθώς και το service park στο Ναύπλιο

Ο επίλογος γράφτηκε στην πόλη του Ναυπλίου, που φιλοξένησε επί τριημέρου τις αγωνιστικές δραστηριότητες, καθώς και τις απονομές των νικητών.
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Κορίνθου στο Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator