Τραγικές φιγούρες με φόντο μια Ελλάδα που αργοσβήνει

0



Ο Ερντογάν βομβαρδίζει τα νησιά με νέους πρόσφυγες, Πάκης-Γιουνκέρ βρίσκουν το άλλο τους μισό

Mε την Τουρκία να βομβαρδίζει την Ελλάδα καθημερινά με νέες καραβιές προσφύγων, με τους Ελληνες πολίτες νικημένους, ζωντανούς -νεκρούς να δίνουν το αίμα τους στην Εφορία, ο ανεκδιήγητος Γιουνκέρ αγκαλιάζει τον εξίσου ανεκδιήγητο Παυλόπουλο σε ένα τανγκό υποκρισίας μπροστά στις κάμερες.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Γιουνκέρ και Παυλόπουλος (του 1 εκατομμυρίου προσλήψεων επί κυβέρνησης Καραμανλή) θιασώτες αμφότεροι του νοσηρού πελατειακού κράτους αφού το υπερασπίσθηκαν με νύχια και με δόντια(ως το Ισραήλ ο Παυλόπουλος διατράνωσε την απέχθειά του στον Φιλελευθερισμό) έρχονται να εκστομίσουν λόγια παρηγοριάς στους μεκελεμένους από τα χαράτσια, πάσης φύσεως, πολίτες με εξαίρεση τους πολυτελείς οργανισμούς φαντάσματα του Δημοσίου οι οποίοι είναι επανδρωμένοι από τους μουτζαχεντίν του πελατειακού κράτους.

Κι ενώ έχουν καταφέρει (οι Γιουνκέρ-Παυλόπουλος) τους μαρκαρισμένους Eλληνες πολίτες με την σφραγίδα του φορολογικού Αουσβιτς να στέκονται καρτερικά στις ουρές για να πληρώσουν, τα κατασκευασμένα από τους γραφειοκράτες του υπ. Οικονομικών, χρέη με απογοήτευση διαπιστώνουν ότι δεν διαθέτουν τα κότσια να καθυποτάξουν τον Σουλτάνο Ερντογάν ο οποίος δίνει την χαριστική βολή στην Ελλάδα με ένα νέο κρεσέντο προσφύγων οι οποίοι έφτασαν ως την Τζια για να λιαστούν.

Ο μέθυσος Πρόεδρος της Κομισιόν βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου και από κοινού διαπίστωσαν ότι το Προσφυγικό είναι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας και πως τα Μνημόνια είναι κάτι εντελώς ανώδυνο μια και υπάρχουν για να προστατεύουν το πελατειακό κράτος των Βρυξελλών και της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία αποφασίζει να αποτελειώσει την Ελλάδα με νέο κύμα προσφύγων.

Σύμφωνα με τις επίσημες καταγραφές (ποιος τις πιστεύει;) από την Παρασκευή έως και την Τρίτη το πρωί συνολικά 268 άτομα έφτασαν στην Ελλάδα για να προστεθούν σ΄αυτούς που λιάζονται. Τα ξημερώματα της Δευτέρας ήρθαν 44 πρόσφυγες και μετανάστες οι 35 από τους οποίους στην Κύθνο. Την Κυριακή 122, εκ των οποίων 41 στη Σάμο, 34 στην Κω και 28 στη Λεσβο.Το Σάββατο έφθασαν 32 πρόσφυγες και μετανάστες ενώ την Παρασκευή 70 ακόμα άτομα.

Το συναρπαστικό ελληνικό καλοκαίρι του Ερντογάν μόλις ξεκίνησε. Οσο για τους δικούς μας παπατζήδες θα αγκαλιάζονται χορεύοντας ως το ΤΕΛΟΣ.
Δημοσίευση: Ιουνίου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τραγικές φιγούρες με φόντο μια Ελλάδα που αργοσβήνει"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator