Κλείνει το Athens Ledra - Ζήτησαν από τους πελάτες να αποχωρήσουν

0



Κρίσιμα αναμένονται να είναι τα επόμενα εικοσιτετράωρα για το ξενοδοχείο Athens Ledra λόγω της αδυναμίας πληρωμής της διαχειρίστριας εταιρείας ΑΣΤΥ Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου από τις αρχές του 2014 μετά την αποχώρηση της Marriott International. Όπως γράφει το capital.gr. σύμφωνα με τους εργαζόμενους, η εταιρεία ΑΣΤΥ Α.Ε. του ομίλου Παρασκευαϊδη δεν έχει καταβάλει μισθούς από το Μάρτιο,αλλά ούτε και το δώρο του Πάσχα.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς, όπως λέει το ρεπορτάζ, οι πελάτες ειδοποιήθηκαν να αποχωρήσουν σήμερα, ενώ όσοι έφθασαν σήμερα στο ξενοδοχείο δεν μπορούν να κάνουν check in. Εξάλλου εργαζόμενοι του ξενοδοχείου βγαίνουν από αύριο σε καθεστώς επίσχεσης.

Το ξενοδοχείο (πρώην Ledra Marriott) είχε βγει πριν από ένα χρόνο σε πλειστηριασμό, με επισπεύδουσα την τράπεζα Alpha bank και με τιμή εκκίνησης στα 41,1 εκατ. ευρώ, ο οποίος όμως είχε αναβληθεί και η τιμή εκκίνησης αναπροσαρμόστηκε σε 47 εκατ. ευρώ.

Από τις 31 Δεκεμβρίου 2013 το ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Συγγρού έπαψε να λειτουργεί υπό την επωνυμία της διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας Marriott International, καθώς η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ομίλου Παρασκευαΐδη και ο διεθνής όμιλος δεν ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης της μονάδας που έληγε στα τέλη του έτους. Έτσι η μονάδα των 314 δωματίων μετονομάστηκε στις 01/01/2014 σε Athens Ledra Hotel, με την η ιδιοκτήτρια εταιρεία ΑΣΤΥ Α.Ε. να διαχειρίζεται η ίδια και να λειτουργεί το ξενοδοχείο.

Πηγή: Capital
Δημοσίευση: Ιουνίου 01, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κλείνει το Athens Ledra - Ζήτησαν από τους πελάτες να αποχωρήσουν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator