Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΞΩΧΩΡΙΟΥ: 7 offshore κλείνουν σπίτια και κόμματα

0



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τα κυριακάτικα φύλλα βάζουν φωτιά στον κομματικό χάρτη

Πλησιάζει η Κυριακή των πολιτικών offshore. H Kυριακή που θα κλείσουν σπίτια και κόμματα. Τουλάχιστο 7 περιπτώσεις εξωχώριων που θα προκαλέσουν σάλο θα αποκαλυφθούν από τα κυριακάτικα φύλλα συμπολιτευόμενα και αντιπολιτευόμενα. Τα ντοκουμέντα βρίσκονται μέρες τώρα στα δημοσιογραφικά γραφεία ενώ τα κόμματα βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής πριν την καταιγίδα. Η “σκηνοθεσία” δείχνει να φέρει την υπογραφή μιας Ανώτερης Δύναμης μια και μετά τα ντοκουμέντα θα προκληθεί ανήκεστος βλάβη σε πάνω από δύο κόμματα. Πολύ δύσκολα θα μαζευτούν οι συνέπειες σε μια κοινωνία της οποίας οι πολίτες χρωστάνε σε απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ 2,7 δις ευρώ, σε κόκκινα δάνεια 110 δις ευρώ, στην Εφορία 87 δις ευρώ και στα Ασφαλιστικά Ταμεία 37 δις ευρώ.

Το βαθιά διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό πολύ δύσκολα θα καθαρίζει ακόμη κι αν αμολύσει 20 πιλότους να ψεκάζουν πάνω από την Αθήνα ηλιθιοδίνη.

Κι όλα αυτά με φόντο το Δημοψήφισμα στην Αγγλία το αποτέλεσμα του οποίου αναμένει ο Σόιμπλε για να πατήσει το κουμπί του Grexit. Την ίδια ώρα που το πολιτικό προσωπικό θα παραδίδεται στις φλόγες οι εναλλακτικές λύσεις είναι απελπιστικά ανύπαρκτες. Μόνο ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης Γιώργος Προβόπουλος δεν παύει να υπογραμμίζει την ανάγκη για εθνικό σχεδιασμό μόνο που ο χρόνος πλέον μετράει οδυνηρά αντίστροφα. Ακόμη κι αυτό το δείπνο κάτω από την Ακρόπολη του πρωθυπουργού και των υπουργών με τους Γάλλους που ήρθαν να ζητήσουν τα λύτρα (εξοπλιστικά, νερά, δημόσια έργα) για την βοήθεια στα Eurogroup θυμίζει την ορχήστα του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ.

Η Ελλάδα ζει τις τελευταίες στιγμές της νεώτρης Ιστορίας της…

Δημοσίευση: Ιουνίου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΕΞΩΧΩΡΙΟΥ: 7 offshore κλείνουν σπίτια και κόμματα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator