Σείεται η Πελοπόννησος με την "ΚΑΣΤΑΤ" του Τατούλη που δεν απέδιδε το ΦΠΑ για 6 χρόνια !!!

0Έγγραφο από το Υπουργείο Οικονομικών με θέμα «Διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου έναντι» καίει την οικογένεια Τατούλη, που βρίσκονται πίσω από την κατασκευαστική εταιρεία ΚΑΣΤΑΤ, η οποία έχει αναλάβει αρκετά έργα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανάμεσά τους και το έργο «Δρόμος Γύθειο - Αρεόπολη - Γερολιμένας» κλπ.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών, μπλόκαραν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο της Εταιρείας, όσο και του αδελφού και της θυγατέρας του Περιφερειάρχη.

Ο λόγος, ότι η εταιρεία ΚΑΣΤΑΤ έχει να αποδώσει ΦΠΑ από το 2005 έως και το 2011, σύμφωνα με έλεγχο που της έγινε.

Το ερώτημα τώρα που προκύπτει είναι, πως η εταιρεία αυτή πληρωνόταν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τα έργα που αναλάμβανε, από τη στιγμή που ενώ χρωστά στο Δημόσιο, λογικά δεν θα μπορούσε να έχει και φορολογική ενημερότητα για να πληρωθεί με δημόσιο χρήμα.
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σείεται η Πελοπόννησος με την "ΚΑΣΤΑΤ" του Τατούλη που δεν απέδιδε το ΦΠΑ για 6 χρόνια !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΝΩΜΕΣ

ΑΡΧΕΙΟ

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator