Η "ΚΑΣΤΑΤ" ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΠΑ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ !!!

0


ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ…
Προς τιμήν της η εφημερίδα της Μεσσηνίας έχει εκτενές ρεπορτάζ στην αποκλειστική μας είδηση για την εταιρία της οικογένειας Τατούλη που έχει να αποδώσει ΦΠΑ από το 2005 και δεσμεύτηκαν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της.

Μάλιστα η Ελευθερία θέτει και ένα σοβαρό ερώτημα τι θα γίνει με τα έργα μιας που η ΚΑΣΤΑΤ έχει αναλάβει με απευθείας αναθέσεις από τον Περιφερειάρχη όλα τα έργα της Πελοποννήσου και δεν μπορεί πλέον να παίρνει φορολογικές ενημερότητες.

Δημοσίευση: Ιουνίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η "ΚΑΣΤΑΤ" ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΠΑ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator