Πάνω από 4.000 πρόσφυγες "τρύπησαν" με 1.000 ευρώ τον φράχτη και έφτασαν στην Ουγγαρία

0



Τα "σφραγισμένα" σύνορα εκτινάζουν τα έσοδα των διακινητών

Οσο υπάρχουν άνθρωποι που εξαγοράζονται δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

Απλά η προσπέλαση του φράχτη στα σύνορα με Σκόπια κοστίζει πλέον πολύ ακριβά στους πρόσφυγες. Πάνω από 4.000 πρόσφυγες από την Ελλάδα έφτασαν το τελευταίο διάστημα στην Ουγγαρία “τρυπώντας” τον φράχτη και ακουλουθώντας μονοπάτια που τους υποδείκνυαν οι λαθροδιακινητές. Το εισιτήριο της μετακίνησης φτάνει στο αστρονομικό ποσό των 1.000 ευρώ το άτομο. Τα “σφραγισμένα”σύνορα εκτινάζουν τα έσοδα των διακινητών καθώς και των προσώπων που συμμετέχουν στο αλισβερίσι. Μιλάμε για τρελή μπίζνα. Μπροστά στα μάτια των Ελλήνων συνοριοφυλάκων, σκοπιανοί κάνουν λαθρεμπόριο τσιγάρων πουλώντας στους πρόσφυγες χωρίς οι δικοί μας να μπορούν να αντιδράσουν μια και δεν έχουν λάβει σχετικές οδηγίες-εντολές.

Στην λίμνη Κερκίνη εξάλλου με κάποιο μαγικό τρόπο εμφανίζονται όλο και πιο πολλές εξωλέμβιες προσφύγων από την Λέσβο!

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οτι οι πολιτικές ηγεσίες της Ευρώπης συμμετέχουν συνειδητά σε ένα παιγνίδι παραπλάνησης των πολιτών τους γύρω από το προσφυγικό. Κανείς δεν θέλει να αντικρύσει την πραγματικότητα και σπρώχνουν το πρόβλημα στο “μέλλον”. Αυτή είναι η κατάντια της Ευρώπης. Παραδομένη σε πελατειακές κυβερνήσεις που έχουν αναλάβει να την αποτελειώσουν…

Δημοσίευση: Ιουνίου 19, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάνω από 4.000 πρόσφυγες "τρύπησαν" με 1.000 ευρώ τον φράχτη και έφτασαν στην Ουγγαρία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator