Βασίλης Γεώργαρης: «Ενημέρωση των καταστημάτων της Κορίνθου για την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016»

0Σας ενημερώνουμε ότι η Κυριακή 12 Ιουνίου 2016, είναι μέσα στις ημερομηνίες άφιξης των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Κορίνθου.
Ως εκ τούτου, υπενθυμίζουμε στα εμπορικά καταστήματα της πόλης , ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου έχει πάρει την σχετική άδεια που απαιτείται από τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας για την λειτουργία των καταστημάτων την ημέρα αυτή, συνεπώς όσοι έμποροι πιστεύουν ότι μπορούν να επωφεληθούν από την άφιξη των κρουαζιερόπλοιων, μπορούν να ανοίξουν κανονικά τα καταστήματά τους , βάση του Ν. 4177/2013, που αναφέρεται στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές .
Το προτεινόμενο ωράριο των καταστημάτων από τον Ε.Σ.Κορίνθου , είναι από τις 11:00 έως τις 15:00

Δημοσίευση: Ιουνίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Γεώργαρης: «Ενημέρωση των καταστημάτων της Κορίνθου για την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator