Στυλιανός Γιασσάς: «Πρόληψη και έγκυρη διάγνωση τα όπλα κατά του Καρκίνου» (video)

0



«Νεοπλασματικά Νοσήματα : Ενημέρωση-Πρόληψη –Αντιμετώπιση»

Κλείσαμε την «πόρτα»στον καρκίνο και ανοίξαμε «παράθυρο» στη γνώση και την ενημέρωση στη συνάντηση της Κυριακής .

Η ενημέρωση, η πρόληψη, και η ευαισθητοποίηση των Κορινθίων ήταν ο στόχος της ενημερωτικής συνάντησης με θέμα «Καρκίνος : Ενημέρωση-Πρόληψη –Αντιμετώπιση» , που πραγματοποίησε το ηλεκτρονικό περιοδικό mazimagazine.gr , σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κορινθίας και ομιλητή τον διακεκριμένο παθολόγο-ογκολόγo διευθυντή της Γ. Ογκολογικής κλινικής του General ΙΑΣΩ, συνεργάτη των Μαιευτηρίων “ΙΑΣΩ” -“ΡΕΑ”, της κλινικής “ΜΗΤΕΡΑ-ΥΓΕΙΑ” μέλος της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας-Ίαση-Στήριξη – Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. κ.Στυλιανό Γιασσά.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, όπου είχε την ευκαιρία να μάθει να ξεπεράσει τις φοβίες του να κατανοήσει τι είναι τα νεοπλασματικά νοσήματα, πως αντιμετωπίζονται, πόσο σημαντική είναι πρόληψη , ο τρόπος διατροφής, η άθληση, η συνεργασία με τον γιατρό, η οικογένεια , καθώς και η ανάγκη να προληφθεί ο καρκίνος γιατί τότε θα υπάρξουν πιθανότητες να βγει από την ζωή μας.

Αναδείχτηκε με τον καλύτερο τρόπο ,πόσο σημαντικό ρόλο ώστε να φρενάρουμε τις νεοπλασματικές ασθένειες , έχει ο έλεγχος τόσο σε εμάς τους ίδιους ,όσο και η παρότρυνση δικών μας συγγενών και φίλων, να μπουν στην διαδικασία έλεγχου .

Γιατί «Καλύτερα να προλαμβάνουμε από το να θεραπεύουμε» έλεγε ο Ιπποκράτης.

Εξαιρετικός ήταν ο διάλογος που ακλούθησε με τους παρευρισκόμενους να θέτουν σημαντικά ερωτήματα τα οποία απαντήθηκαν όλα από τον κ. Στυλιανό Γιασσά.

Σημαντική ήταν και η δυνατότητα που δόθηκε από τον γιατρό να συνομιλήσει και να εξετάσει σε προσωπικό επίπεδο , και να συμβουλέψει όσους θέλησαν.

Μέσα από την διαδικασία της συνομιλίας πρόεκυψε επιτακτικά η δημιουργία μιας ομάδες από γυναίκες που θα έχει στόχο την ενημέρωση με δράσεις και συναντήσεις σε Κορινθιακό επίπεδο σε ανθρώπους που είτε νόσησαν , είτε νοσούν είτε χρειάζονται ενημέρωση για τις όποιες διαδικασίες πρόληψης σε συνεργασία με επιστήμονες που μάχονται τον καρκίνο.

Η πρώτη ομάδα είναι πλέον γεγονός!

Έχουν ήδη προγραμματιστεί από το mazimagazine .gr, να υλοποιηθούν δύο ακόμη ανάλογες συναντήσεις ενημέρωσης για τις οποίες θα υπάρξει ανακοίνωση.

Ένα ακόμη αισιόδοξο μήνυμα προέκυψε μέσα από την παρουσία και την συμφωνία συναδέλφων που διατηρούν τις δικές τους ιστοσελίδες ,στην από κοινού οργάνωση ανάλογων εκδηλώσεων ενημέρωσης σε θέματα υγείας και όχι μόνο… που τόσο ανάγκη έχει η Κορινθιακή κοινωνία .



ΠΗΓΗ: mazimagazine.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στυλιανός Γιασσάς: «Πρόληψη και έγκυρη διάγνωση τα όπλα κατά του Καρκίνου» (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator