Το τρίποντο του Σπανούλη και η "έκρηξη" στο ΣΕΦ (video)

0Τους... σκότωσε στο ΟΑΚΑ, το ξανάκανε και στο ΣΕΦ και έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του και στη δεύτερη νίκη και το 2-1 του Θρύλου επί του Παναθηναϊκού.

Δείτε το τρίποντο-μαχαίρι στην καρδιά του "τριφυλλιού" με το οποίο ο Βασίλης Σπανούλης "σφράγισε" τη νίκη του Ολυμπιακού και προκάλεσε έκρηξη στο ΣΕΦ. Απολαύστε το...

Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το τρίποντο του Σπανούλη και η "έκρηξη" στο ΣΕΦ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator