Δάκρυα από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα είναι αναγκασμένος να ψηφίσει (video)

0



Από την αρχαία πεποίθηση ότι οι κροκόδειλοι δακρύζουν την ώρα που καταναλώνουν τα θύματά τους έχει προέλθει ο όρος κροκοδείλια δάκρυα.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Δημαράς αντί να παρατηθεί κλαίει δημόσια για τα θύματα του και τα όσα ειναι αναγκασμένος να ψηφίσει σε βάρος τους. Την ίδια στιγμή που ειναι φορτωμένος με βουλευτικά προνόμια και παχυλό μισθό παρουσιάζει ένα είδος ψεύτικης μετάνοιας για το θύματα του. Και φυσικά ούτε λόγος για μια αξιοπρεπή παραίτηση

Δείτε το video

Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δάκρυα από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα είναι αναγκασμένος να ψηφίσει (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator