vice.com: Της πούτσ@ς ο χαβάς...!!!

0



«Πήρα» το Αγόρι μου από Πίσω και Γούσταρα

Όλες οι φωτογραφίες είναι της συντάκτριας

Το άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στο VICE US.

«Πόσα άτομα έχεις πηδήξει με αυτό το πράγμα τέλος πάντων;», με ρωτάει ο γκόμενός μου στο τηλέφωνο. Χαχανίζω υπερβολικά, ως απάντηση.

«Τώρα ξέρεις πώς αισθανόμαστε εμείς», του λέω.

Δεν είναι η πρώτη φορά που του αναφέρω το σεξ με strap-on. Δεν τρελαίνεται. Είναι διστακτικός, αλλά εγώ επιμένω. «Μόνο το κεφαλάκι ίσως;», τον ρωτάω. «Μπορώ πάντα να τραβηχτώ αν είναι πολύ έντονo, ξέρεις, αν σου αρέσει πολύ».

Καθώς μιλάμε, κρατάω το εξάρτημα για το οποίο μιλάμε: 19 εκατοστά λευκού, αληθοφανούς cyber δέρματος. Χοντρό. Με ελαστικό κεφάλι και σφιχτές μπάλες. Του περνάω λίγο λιπαντικό και αρχίζω να το χαϊδεύω αφηρημένα, σκεπτόμενη πώς θα ήταν να κρατάει αυτός το πουλί μου.

«Ρε μωρό μου, γιατί βιαζόμαστε; Δεν μπορείς, ξέρω 'γω, να μου γλείψεις τον κώλο ή κάτι τέτοιο;».

«Μωρόοο μου», του λέω σηκώνοντας το dildo προς το ταβάνι. «Πες μου απλώς πότε είσαι έτοιμος, ΟΚ; Είμαι ΠΟΛΥ σκληρή για σένα».

Του το κλείνω χωρίς να πω αντίο, όπως κάνει ο κόσμος στις ταινίες. Αράζω στο κρεβάτι και καπνίζω, φυσώντας τον καπνό έξω από το παράθυρο, απόλυτα ευχαριστημένη με τον εαυτό μου.

Πλέον, δεν νομίζω ότι έχει νόημα να αναφερθώ κι εγώ στο πόσο δημοφιλές είναι το anal play στους άντρες. Είναι αρκετά γνωστό πια ότι σχεδόν όλοι οι άντρες θέλουν να μπουν με το πουλί τους στον κώλο μας. Στον κώλο των γυναικών. Τώρα όμως, πολλοί άντρες, όντας παντελώς άπληστοι, θέλουν να βιώσουν την πρωκτική ευχαρίστηση με τους δικούς τους όρους, σηκώνοντας τη λεκάνη ενώ τους παίρνουμε στο στόμα, μήπως και πάμε τη γλώσσα μας ή κανένα δάχτυλο πιο κάτω.

Έτσι, λοιπόν, ακόμα και η ακραία πράξη του pegging –δηλαδή μια κοπέλα που πηδάει έναν τύπο στον κώλο με ένα strap-on dildo– είναι πλέον διαδικτυακό trend (#peggingistrending). Η σεξουαλική αυτή πρακτική «έπαιξε» πρόσφατα σε ένα επεισόδιο του Broad City, της σειράς του Comedy Central που λαμβάνει χώρα στο Brooklyn και ακολουθεί τις ζωές δύο κοριτσιών στα 20κάτι τους, μια κατηγορία στην οποία ανήκω κι εγώ. Το pegging είναι στα ντουζένια του - σεξουαλικά, τηλεοπτικά και κινηματογραφικά.

Και φυσικά, παίζει ΠΟΛΥ στις τσόντες. Ίσως σας εκπλήξει το πόσα καλής ποιότητας τσοντοβίντεο με strap-on σεξ έχουν μαζευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Πέρα από πράγμα-τα όπως το Bend Over Boyfriend και το Bend Over Boyfriend 2: More Rockin' Less Talkin', υπάρχουν ένα κάρο βίντεο ακόμα - ευλογημένο να είναι δηλαδή το Kink.com.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ευχαριστεί το να παίζω με την κωλοτρυπίδα ενός άντρα. Υπάρχει μια δεδομένη ευχαρίστηση στο να χώνεις το μεσαίο σου δάχτυλο στον κώλο ενός τύπου. Αλλά το να πηδάς κανονικά είναι ένα βήμα παραπέρα. Είναι πολύ έντονη εμπειρία. Το ξέρω, βέβαια, διότι το έχω κάνει για γκόμενους που το γούσταραν και είναι αλήθεια αυτό που λένε: με τη σωστή δόση από ναρκωτικά και λιπαντικό, μπορεί να είναι ονειρικό. Αλλά, σε γενικές γραμμές, πονάει.
Η πραγματικότητα όπως είναι, μέσα από το Newsletter του VICE Greece

Από αυτά που έχω καταλάβει, οι άντρες θέλουν δύο πράγματα: είτε να εξερευνήσουν την πρωκτική ευχαρίστηση είτε μια femme-dom εμπειρία: να πηδηχτούν και να ξεφτιλιστούν από μια γυναίκα που είναι τόσο δυνατή που τους αναγκάζει να «τον πάρουν».

Αλλά ποιος χέστηκε για τους άντρες; Οι άντρες φετιχίζουν τα πάντα. Σκυλιά είναι. Αργά ή γρήγορα ουρλιάζουν.

Αυτή η φάση είχε να κάνει με αυτό που ήθελα εγώ.
Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "vice.com: Της πούτσ@ς ο χαβάς...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator