Το κρουαζιερόπλοιο THOMSON CELEBRATION έδεσε στο λιμάνι της Κορίνθου - ΒΙΝΤΕΟ

0Το κρουαζιερόπλοιο THOMSON CELEBRATION έδεσε στο λιμάνι της Κορίνθου, το παρόν στην υποδοχή έδωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Παππάς κ.α. Στο λιμάνι έχουν έρθει και λεωφορεία για να πάρουν του τουρίστες για να του ξεναγήσουν σε άλλους τουριστικούς προορισμούς.

Οι ημερομηνίες άφιξης των κρουαζιερόπλοιων:
1. 15 Μαΐου 2016
2. 12 Ιουνίου 2016
3. 10 Ιουλίου 2016
4. 7 Αυγούστου 2016
5. 4 Σεπτεμβρίου 2016
6. 2 Οκτωβρίου 2016
Θα καταφθάσουν στο λιμάνι της Κορίνθου κρουαζιερόπλοια τα οποία θα παραμείνουν στο λιμάνι της πόλης, από το πρωί έως και αργά το απόγευμα.http://korinthostv.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το κρουαζιερόπλοιο THOMSON CELEBRATION έδεσε στο λιμάνι της Κορίνθου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator