ΣΟΥΣΑΚΙ: Κινηματογραφική ληστεία στο εργοστάσιο της SULPHUR ΕΛΛΑΣ για 400 ευρώ !!!

0



Μια άψογα οργανωμένη ληστεία από τρεις ενόπλους στο Σουσάκι Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας στο εργοστάσιο της SULPHUR ΕΛΛΑΣ (λιπάσματα-θειάφι)  έφερε λάφυρα 400 ευρώ!!

Οι τρεις ληστές που όπως όλα δείχνουν γνώριζαν άριστα τους χώρους του εργοστασίου έφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής από την πλευρά του λιμανιού με μια μικρή βάρκα και πήγαν κατ ευθείαν στα γραφεία και στο σημείο που  βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο της Εταιρίας.

Μάλιστα ακολούθησαν τέτοια  διαδρομή για να μην τους καταγράψουν οι κάμερες  του εργοστασίου.

Από το διπλανό εργοστάσιο της fulgor αντιλήφθησαν κάποιο θόρυβο και ειδοποίησαν τον φύλακα . Μόλις αυτός βγήκε από το φυλάκιο και κατευθύνθηκε προς τα γραφεία ακινητοποιήθηκε με καλάσνικοφ από τους τρεις ληστές οι οποίοι στη συνέχεια τον έδεσαν με σχοινί .

Ανενόχλητοι στη συνέχεια έριξαν το χρηματοκιβώτιο βάρους 500 κιλών στο δάπεδο και  με ειδικό δισκοπρίονο έκοψαν την  πλάτη του χρηματοκιβωτίου.

Ήταν τόσο καλά οργανωμένοι οι τρεις ληστές που είχαν φροντίσει να πάρουν μαζί τους και μάσκες οξυγόνου ώστε να προφυλαχθούν από την σκόνη που θα γέμιζε ο χώρος την ώρα που θα έκοβαν με το δισκοπρίονο το χρηματοκιβώτιο.

Ο «θησαυρός» όμως που βρήκαν μέσα ήταν μόλις 400 ευρώ!

Στη συνέχεια και αφού πήραν μαζί τους το καταγραφικό της κάμερας(!!) άρπαξαν το αυτοκίνητο του φύλακα και εξαφανίστηκαν προς την πλευρά των Αγίων Θεοδώρων.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε μερικές ώρες αργότερα στους Αγίους Θεοδώρους.

sfedona.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΟΥΣΑΚΙ: Κινηματογραφική ληστεία στο εργοστάσιο της SULPHUR ΕΛΛΑΣ για 400 ευρώ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator