ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;;; - Ο... επιφανής της Κορινθιακής κοινωνίας Λεωνίδας πρόεδρος του Rotary club Κορίνθου !!!

1Θα τρελαθούμε τελείως με τα Κορινθιακά. Μάθαμε ότι ιδρύθηκε στην Κόρινθο Ροταριανός όμιλος και διαβάσαμε ότι είναι ένας οργανισμός που οργανωμένα δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες ανθρώπων να ασχοληθούν με φιλανθρωπικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Μέλη του -λέει το ρεπορτάζ- είναι "επιφανή άτομα τοπικών κοινωνιών"...!!!

Στη φωτογραφία αριστερά ΤΟ ΕΠΙΦΑΝΕΣ ΑΤΟΜΟ της Κορινθιακής κοινωνίας Λεωνίδας Μπαζιωτόπουλος είναι πλέον πρόεδρος του νεοσύστατου ομίλου, ο άλλος δεξιά είναι τόσο επιφανής στην Κορινθιακή κοινωνία που ούτε το όνομά του δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ...!!!

Δεν έχουμε τίποτα με τους ανθρώπους αλλά να..., θα το μάθει κανας επιφανής της Κορίνθου και θα τρέχουμε μετά...!!!Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2016

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ;;; - Ο... επιφανής της Κορινθιακής κοινωνίας Λεωνίδας πρόεδρος του Rotary club Κορίνθου !!!"
Χρήστος είπε...

Διαβάστε στο Google για το rotary πριν γράφετε ότι θέλετε δεν κοστίζει τίποτα ούτε τίποτα είναι μυστικό δεν χρειάζεται να είσαι κάποιος οποίος αναφέρεται στο δημοσίευμα σας για να γίνει κάποιος μέλος όσο για τον άλλο δεξιά ήταν ο διοικητής της προηγούμενης χρόνια της 2470 που ανήκει και ο όμιλος της Κορίνθου κάντε ρεπορτάζ πριν γράφεται


29 Ιουνίου 2016 στις 6:13 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator