Τι περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας;;; Αυτοί δεν ξέρουν πότε είναι αναμμένα τα φώτα !!! (pic)

0Φωτογραφία από συνέντευξη τύπου που έδωσαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο οι βουλευτές Κορινθίας Θελερίτη και Ψυχογιός.
Τι μπορεί να περιμένει κάποιος από τύπους που δεν ξέρουν πότε είναι αναμμένα τα φώτα και σημειώνουν με μαρκαδόρο πάνω στους διακόπτες πότε είναι ανοιχτός ή κλειστός;;;
Αυτοί θα μας σώσουν;;;


Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας;;; Αυτοί δεν ξέρουν πότε είναι αναμμένα τα φώτα !!! (pic)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator