Nέο ρεσιτάλ μίσους από τους κατσιαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ ώσπου να έλθουν οι δεξιοί κατσιαπλιάδες

0



ΣΕ ρόλο ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΑΦΙΕ θέλει την Εφορία ο Κυρίτσης

Για να εντοπίσει ποιους ψήφισαν ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα και να τους φορολογήσει αλύπητα. Κι αυτό παρότι η κυβέρνησή του έκανε το και το ΟΧΙ, ΝΑΙ.

Ο Κυρίτσης σπέρνει μίσος και διχασμό ανάμεσα στους πολίτες γιατί προφανώς αυτό είναι το τελευταίο αποκούμπι του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπει να σπαρταράει δημοσκοπικά. Ο Κυρίτσης το μόνο που θα καταφέρει είναι όταν κερδίσουν οι εξίσου κατσιαπλιάδες μ’ αυτόν νεοδημοκράτες είναι να στείλουν εκ νέου στην Μακρόνησο κάτι κατσιαπλιάδες σαν τον Κυρίτση-για να χουμε να πορευόμαστε σαν λαός με κηρύγματα μίσους αενάως.

Ο Κυρίτσης θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΟΧΙ ψηφίστηκαν και από κατοίκους προνομιούχων προαστείων όπως είναι το Παλαιό Ψυχικό κι αυτό γιατί οι κατσιαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκαν ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ που φτωχοποιοεί τους κατοίκους της περιοχής.

«Υπάρχουν τρόποι να βρει η εφορία ποιοι ψήφισαν ναι» δήλωσε το πρωί του Σαββάτου στο Mega, o ομόσταυλος του Καρανίκα-κάντε μπάφους για να θεραπευθείτε από τον καρκίνο.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος του συντονιστικού για το προσφυγικό επιτέθηκε στον υφυπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος καταδίκασε σήμερα, μιλώντας στον Σκάι, την τοποθέτησή του. «Τόσο κατάλαβε ο Μάρδας, τόσο είπε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως υποστήριξε ο αμετανόητος κ. Κυρίτσης, μιλώντας στο Mega, «η πολιτική εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μετακύληση ενος κομματιού από τους ασθενέστερους στους ευπορότερους…» «Φυσικά συμφωνώ με τη δήλωση της κυρίας Καρακώστα (σ.σ. σήμερα στον Σκάι) ότι η πολιτική μας έχει ταξικό πρόσημο. Κάποιος πρέπει “να πληρώσει τη νύφη”, τα προηγούμενα χρόνια την πλήρωναν οι φτωχοί» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο επίμαχο άρθρο του στην «Αυγή», εξήγησε: «Δεν είναι διχαστικό το άρθρο μου… Θα έγραφα μερικές αράδες παραπάνω, εξηγώντας την κατανομή της ψήφου ανά περιοχή και παραγωγή (…) Υπάρχουν τρόποι να βρεθεί ποιοι ψήφισαν ναι. Υπάρχει πάγια αντιπαράθεση στις κοινωνίες μεταξύ των φτωχών και των πλουσίων… Θα το εξηγούσα λίγο περισσότερο, αλλά θα έμενα ακριβώς στην ίδια στάση, ότι στόχος μας είναι να μετακυλίσουμε τα βάρη από τους φτωχούς στους πλούσιους».

Παρόλα αυτά στην συνέχεια παραδέχθηκε: «Πολλοί πλούσιοι ψηφίσαν “όχι” και πολλοί φτωχοί ψηφίσαν “ναι”, γιατί έτσι κατάλαβαν»

Προφανώς κι αυτούς θα τους εντοπίσει ο Μεγάλος Χαφιές κατά τον Κυρίτση.

Τι άλλο θ΄ακούσουμε από τους κατσιαπλιάδες που μπλέξαμε ώσπου να έλθουν οι επόμενοι κατσιαπλιάδες…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Nέο ρεσιτάλ μίσους από τους κατσιαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ ώσπου να έλθουν οι δεξιοί κατσιαπλιάδες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator