Περίγελος για ακόμη μία φορά ο Καρανίκας – Δημοσιεύει άρθρα – hoax για τον καρκίνο! (ΦΩΤΟ)

0Τα γέλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε για ακόμη μία φορά ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.

Μετά την χθεσινή του ανάρτηση για τις Ραχήλ Μακρή και Σοφία Βούλτεψη, ο ίδιος ανέβασε πριν λίγες ώρες ένα άρθρο hoax για τον καρκίνο.

Η ψευδής είδηση που κοινοποίησε ο ίδιος, προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια πολλών χρηστών, που του σχολιάζουν ιδιαίτερα επικριτικά το σχετικό ποστ.

Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Περίγελος για ακόμη μία φορά ο Καρανίκας – Δημοσιεύει άρθρα – hoax για τον καρκίνο! (ΦΩΤΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator