ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ H ΠΡΩΤΗ ΑΦΙΞΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2016

0



Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη επίσκεψη του κρουαζιερόπλοιου "Thomson Celebration" στο λιμάνι της Κορίνθου την Κυριακή 15 Μαΐου. Έχοντας ξεκινήσει το ταξίδι τους από το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, οι 1.275 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου και τα 500 μέλη του πληρώματος είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την πόλη και κοντινούς προορισμούς.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου, θέλοντας να υποδεχτεί με τον πλέον φιλόξενο τρόπο τους επιβάτες του "Thomson Celebration", είχε διαμορφώσει ειδικό χώρο στην είσοδο του λιμανιού (info point), παρέχοντας ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες στους εκατοντάδες τουρίστες που αναζήτησαν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αξιοθέατα της πόλης καθώς και για ενδιαφέρουσες εκδρομές. Επιπλέον, από νωρίς το πρωί το λιμάνι είχε στολιστεί με γιορτινό τρόπο για να υποδεχτεί τους τουρίστες, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά από όλους τους επισκέπτες αλλά και από τον καπετάνιο του πλοίου.

Ο Πρόεδρος του Ταμείου, συνοδευόμενος από εκπρόσωπο του Λιμεναρχείου, πραγματοποίησε σύντομη συνάντηση με τον καπετάνιο του "Thomson Celebration" κ. Maynard, με τον οποίο, είχαν μια ουσιαστική συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της κρουαζιέρας.

Η επόμενη άφιξη του "Thomson Celebration" έχει προγραμματιστεί για την 12η Ιουνίου.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ H ΠΡΩΤΗ ΑΦΙΞΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2016"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator