Το πολιτιστικό βήμα Φενεού μεγάλος χορηγός επικοινωνίας του αγώνα Garmin Ziria Skyrace

0


Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στην γνωστή πια πλατεία της Γκούρας, στην κοιλάδα του Φενεού, θα δοθεί η εκκίνηση της 7ης Αγωνιστικής Διάσχισης Ζήρειας ή με το διεθνές όνομα Garmin Ziria Skyrace 2016.

«Η Πλατεία της Γκούρας ανοίγει την αγκαλιά της και φοράει τα καλά της…»

Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός της περιοχής μας η εφημερίδα Πολιτιστικό Βήμα Φενεού. Πάντα μπροστάρης και διεκδικητής στον αγώνα για τα δίκαια του Φενεού, αλλά και συνοδοιπόρος –υποστηρικτής των μεγάλων γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας, δείχνοντας έμπρακτα τον τρόπο που στηρίζουμε τον τόπο μας.

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στην γνωστή πια πλατεία της Γκούρας, πρέπει όλοι οι κάτοικοι του Φενεού να περάσουν από την πλατεία της Γκούρας, να γίνουν ένα με αυτό το πολύχρωμο μελίσσι ανθρώπων κάθε ηλικίας, που έρχονται όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό για να τιμήσουν τις ανεξίτηλες ομορφιές του τόπου μας και να διαφημίσουν στην συνέχεια την περιοχή μας στα πέρατα του κόσμου. Εκατοντάδες θα είναι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, ενισχύοντας στο μέγιστο τον αθλητικό τουρισμό του Φενεού. Πολύτιμη είναι επίσης η συνεισφορά όλων των μεγάλων χορηγών και υποστηρικτών του αγώνα, χάρη στην συνδρομή αυτών ο αγώνας απογειώνεται ως ένας από τους κορυφαίους στη χώρα μας.

Ο αγώνας Ziria Skyrace Garmin 2016 είναι ένας αγώνας που έχει διαγράψει μια ενδιαφέρουσα τροχιά στο καλεντάρι του ελληνικού ορεινού τρεξίματος..

Αξίζουν λοιπόν Συγχαρητήρια στην Ασημίνα Συλαίου που τόλμησε και τολμά πετυχαίνοντας το ακατόρθωτο , να καθιερωθεί ο αγώνας αυτός στα μεγάλα (ίσως παγκόσμια) αθλητικά γεγονότα που γίνονται στον τόπο μας.

Επίσης πέρα από όλους και όλα, είναι οι αφανείς ήρωες αυτού του αγώνα, οι εθελοντές, άνθρωποι που με ανιδιοτέλεια και μεγάλη αγάπη σκαλίζουν για μέρες μονοπάτια, σηματοδοτούν μονοπάτια, κουβαλούν υλικά στο βουνό, στέκονται στους σταθμούς έτοιμοι να υποδεχτούν τους αθλητές και μετά το τέλος του αγώνα συνεχίζουν το ίδιο ακούραστα στο μάζεμα.

Σημαντική διευκρίνιση : οι ντόπιοι φορείς και επαγγελματίες θα πρέπει να αντιληφθούν τα οφέλη της άμεσης διαφήμισης που δημιουργείται με αφορμή το αθλητικό αυτό γεγονός και να στηρίξουν με τις χορηγίες τους όσο καλύτερα μπορούν. Κυρίως δε στο επικοινωνιακό κομμάτι στο οποίο αυτή την στιγμή πιστεύουμε ότι μπορεί να βελτιωθεί με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Ιωάννης Γ. Λαλιώτης
Εκδότης τοπικών εφημερίδων Φενεού
Δημοσίευση: Μαΐου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το πολιτιστικό βήμα Φενεού μεγάλος χορηγός επικοινωνίας του αγώνα Garmin Ziria Skyrace"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator