Αποκλείστηκε η Ελλάδα από τον τελικό της Eurovision - Απίστευτο... διεθνές κράξιμο στα δίκτυα για την ελληνική συμμετοχή !!!

0Για πρώτη φορά από τότε που μπήκε η διαδικασία των ημιτελικών στον διαγωνισμό της Eurovision, η Ελλάδα είναι εκτός τελικού, αφού η εμφάνιση των Argo με το τραγούδι Utopian Land φαίνεται πως δεν έπεισε σχεδόν κανέναν.

Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα δεν θα μετέχει στον τελικό της Eurovision και έχασε το ρεκόρ που είχε μαζί με τη Ρωσία, καθώς αυτές οι δύο χώρες ήταν πάντα στον τελικό, μέσω της διαδικασίας των ημιτελικών.

Η εμφάνιση της Ελλάδας με τους Argo δεν ήταν καθόλου καλή και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή από τα σχόλια στο Twitter που έπεφταν βροχή όχι μόνο από τους Έλληνες, αλλά και από ευρωπαίους τηλεθεατές, οι οποίοι έφτασαν σε σημείο να αναπωλούν τη στιγμή του Μιχάλη Ρακιντζή με το S.A.G.A.P.O

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, η Ρωσία κατάφερε να περάσει στον τελικό της Eurovision και είναι το μεγάλο φαβορί δικαίως. Η εμφάνιση του Ρώσου καλλιτέχνη είχε ελληνικό άρωμα και φάνηκε από την απήχηση που έχει το τραγούδι.Έτσι η Ελλάδα φέτος δεν θα διαγωνιστεί στον τελικό της Eurovision 2016!

Το τραγούδι ανήκει στον Έλληνα, Δημήτρη Κοντόπουλου και πίσω από την εκπληκτική και φαντασμογορική εμφάνισή του κρύβεται ο Φωκάς Ευαγγελινός. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο το team του Ρώσου καλλιτέχνη από τους συντελεστές μέχρι και τις δημόσιες σχέσεις αποτελείται από Έλληνες.
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποκλείστηκε η Ελλάδα από τον τελικό της Eurovision - Απίστευτο... διεθνές κράξιμο στα δίκτυα για την ελληνική συμμετοχή !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator