CERN - Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά... Ίσως, σοβαρότερα από ποτέ…

0Το CERN, συνεχώς δίνει τροφή για θεωρίες που κάποιοι τις θεωρούν παλαβές, αλλά τα στοιχεία και οι ισχυρισμοί υψηλά ιστάμενων δείχνουν ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Ίσως, σοβαρότερα από ποτέ…

Κορυφαίο στέλεχος του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (Large Hadron Collider – LHC), λέει ότι η «η τιτάνια αυτή κατασκευή μπορεί ενδεχομένως να δημιουργήσει ή να ανακαλύψει αδιανόητα μέχρι πρότινος επιστημονικά φαινόμενα, ή «παντελώς αγνώστες» (καταστάσεις) – για παράδειγμα, «μια επιπλέον διάσταση»...!

«Έξω από αυτή την πόρτα μπορεί να έρθει κάτι, ή θα μπορούσαμε εμείς να στείλουμε κάτι μέσα από αυτήν», φαίνεται πως είχε δηλώσει κάπου μέσα στο 2009, ο Sergio Bertolucci, Διευθυντής Έρευνας και Επιστημονικών Υπολογισμών στο CERN…

Και ερχόμαστε στο σήμερα…

Οι καλλιτέχνες του CERN απεικονίζουν ένα ανατριχιαστικό μέλλον, με πύλες, διακοπές ρεύματος και…ακρίδες!

Το συμβάν πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο του καθολικού Πάσχα, 2016, μια περίοδος που, επίσης, πολλές παγανιστικές θεότητες λατρεύονται.

Δεν μπορεί να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το συγκεκριμένο έργο τέχνης εμφανίζεται να πηγαίνει χέρι-χέρι με τα λόγια του Sergio Bertolucci αλλά και την συνωμοσιολογική θεωρία ότι απώτερος στόχος του CERN είναι το άνοιγμα της αβύσσου...!

Στο Έργο βλέπουμε επίσης την ένδειξη «Black Rain». Στις εικόνες του video συναντούμε, επιπλέον, όχι μόνο μια διακοπή ρεύματος, αλλά και εικόνες από το Άνοιγμα μίας Πύλης…

Στο τέλος ακολουθεί ένα ακόμα βίντεο φτιαγμένο σαν ντοκιμαντέρ μικρού μήκους. Σε αυτό, εξετάζεται η προέλευση του Black Rain και γιατί το CERN μπορεί να δημιούργησε μια ταινία γι ‘αυτό.

Πιστεύεται ότι το Black Rain είναι η ουσία της αβύσσου και πως μέσα από αυτό ενισχύεται η κρυφή ατζέντα πίσω από το CERN.

Η Άβυσσος είναι ένα πραγματικό μέρος, σύμφωνα με τα βιβλία της Αποκάλυψης και του Ενώχ. Υπάρχουν πλάσματα που ζουν σε αυτόν τον τόπο. Η Αποκάλυψη τα αποκαλεί «ακρίδες» με ανθρώπινα πρόσωπα, ενώ Ενώχ τα περιγράφει ως παρατηρητές που διέπραξαν αμαρτίες ενάντια στις κόρες των ανθρώπων. Είχαν τοποθετηθεί σε ένα χώρο, μέχρι να έρθει η στιγμή της απελευθέρωσής τους από τη Γη, κατά την στιγμή της Κρίσεως.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είναι όλοι οι επιστήμονες του CERN που κατανοούν τι ακριβώς κάνουν στον LHC και πάνω σε τι εργάζονται!

Πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι ψάχνουν για κάτι που ονομάζεται «Κοσμικό Δέντρο», το οποίο είναι ένας περίτεχνος χάρτης της φωτεινής και σκοτεινής ύλης που βρίσκονται σε παράλληλες διαστάσεις.

Ωστόσο, πιστεύεται γενικότερα από τους συνωμοσιολόγους ότι αυτοί οι επιστήμονες έχουν χρησιμοποιηθεί για να «τρέξουν» ένα πρόγραμμα το οποίο θα ανοίξει μια πύλη...!

Οι Ελίτ πίσω από το CERN καθώς και οι χρηματοδότες τους γνωρίζουν πολύ καλά τι ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί …

Black Rain – Μαύρη βροχή

Ο όρος αυτός περιγράφει μια λοίμωξη η οποία «τοποθετήθηκε» στην ανθρωπότητα, μέσω της ίδιας της ανθρωπότητας και πέρασε από γενιά σε γενιά.

Είναι ενδιαφέρον ότι, ο όρος Black Rain επινοήθηκε στον Β΄ΠΠ για να περιγράψει την πυρηνική καταστροφή και τις συνέπειες που έχει για το ανθρώπινο σώμα.

Ο συμβολισμός αυτός χρησιμοποιείται στην Χολιγουντιανή προπαγάνδα πάρα πολύ συχνά. Για παράδειγμα, το μήλο της Χιονάτης και οι Επτά Νάνοι ήταν βουτηγμένοι σε αυτήν την ουσία.

Μπορούμε επίσης να την δούμε στην Lady Gaga, όταν εισέρχεται στην άβυσσο και λούζεται με μία μαύρη βροχή, αλλά στην συνέχεια αναδύεται με ένα στέμμα στο κεφάλι της, μια προφανής αναφορά στον Άββαδων, τον βασιλιά της αβύσσου.

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι η Lady Gaga βρίσκεται μεταξύ γιγάντων που φορούν κόκκινες κάπες. Αυτά τα Νεφελίμ είναι τουλάχιστον 10 πόδια ψηλά (περίπου 3 μ.).

Απεικονίζει τι πρόκειται να απελευθερωθεί από τη Γη...!

Όλο αυτό θυμίζει τον «Μαύρο Θάνατο» (βουβωνική πανώλη) του 1347-1350, μια από τις πιο θανατηφόρες πανδημίες στην ιστορία του ανθρώπου. Λέγεται ότι θέρισε τα δύο τρίτα του συνολικού πληθυσμού της Ευρώπης, για να μην αναφέρουμε τα εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη.

Τι συμβαίνει, λοιπόν;

Είναι αυτή η θεωρία κοντά στην αλήθεια ή είναι απλά μία επιστημονική φαντασία;thesecretrealtruth
Δημοσίευση: Μαΐου 22, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "CERN - Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά... Ίσως, σοβαρότερα από ποτέ…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator