ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Οριστική αναβολή λόγω... αστυνομίας και ΔΕΑΒ

0Όπως αναμενόταν ο Σταύρος Κοντονής προχωράει σε οριστική αναβολή του τελικού του Κυπέλλου λόγω προβλήματος αστυνόμευσης και εισήγησης της ΔΕΑΒ.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ επισημαίνει χαρακτηριστικά για τον τελικό του Κυπέλλου: «Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ελληνικής αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ».

Για την... ιστορία οι FIFA / UEFA δεν πρόκειται να δεχθούν αυτήν την αιτίαση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα χαρακτηριστεί προσχηματική όπως και αυτή περί διακοπής του Κυπέλλου για λόγους βίας. Ο λόγος; Πως γίνεται να επικαλείται κανείς λόγο αστυνόμευσης για μόλις 310 άτομα σε ένα γήπεδο και φυσικά για έναν τελικό κεκλεισμένων των Θυρών...

Gazzetta.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: Οριστική αναβολή λόγω... αστυνομίας και ΔΕΑΒ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator