Ο Αλέκος Πνευματικός κατά του Δημάρχου Ξυλοκάστρου Ηλία Ανδρικόπουλου

0Βόμβες από Πνευματικό και Ψιλογιαννοπουλο κατά του Προέδρου του ΦΟΔΣΑ και Δημάρχου Ξυλοκάστρου Ηλία Ανδρικοπουλου που τον καλούν να παραιτηθεί αφού οπως είπαν δεν εκφράζει τις θέσεις των δήμων αλλά τη θέση Τατούλη και της ΤΕΡΝΑ.
Μάλιστα ο κος Πνευματικός πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως είναι αδίστακτοι που προωθούν μια κατάσταση όπου όλοι οι δήμοι δε θα μπορούν να διαχειριστούν τα απορρίμματα τους προκειμένου να υπογραφεί μια σύμβαση που θα ξεπερνά τα 100€ ο τόνος.

Δημοσίευση: Μαΐου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Αλέκος Πνευματικός κατά του Δημάρχου Ξυλοκάστρου Ηλία Ανδρικόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator