Σαουδάραβας πυροβόλησε το γυναικολόγο που ξεγέννησε τη γυναίκα του επειδή την είδε γυμνή

0


Ο γυναικολόγος Muhannad Al Zabn αναρρώνει μετά το shooting του έξαλλου συζύγου

Μερικοί άνθρωποι δεν εκτιμάνε τίποτα

Τι πιο λογικό απ' το να θες να σκοτώσεις τον γιατρό που ξεγέννησε τη γυναίκα σου επειδή ας πούμε δεν ήταν τυφλός οπότε την είδε αναγκαστικά γυμνή την ώρα που την ξεγεννούσε;

Τίποτα, αγαπητοί, φίλοι, και ένας ο Σαουδάραβας ο οποίος πλέον έγινε πατέρας σκέφτηκε το ίδιο πράγμα. Η γυναίκα του γέννησε σε νοσοκομείο στο Ριάντ της Σαουδίας και όταν ο ίδιος έμαθε ότι δεν την ξεγέννησε γυναίκα, αλλά την ξεγέννησε άντρας, τότε άρχισε να παίρνει ανάποδες που ένα αρσενικό είδε γυμνή τη δική του τη γυναίκα.

Δεν ξέρουμε εάν η γυναίκα έφαγε το ξύλο της ζωής της, μιας και κάτι τέτοιο δε θα γινόταν είδηση στη Σαουδική Αραβία, αλλά όλα τα υπόλοιπα έγιναν είδηση στα τοπικά μέσα:

Ο εν λόγω τσατισμένος τύπος πήρε το αμάξι του, πήγε στο νοσοκομείο, φώναξε τον γιατρό Muhannad Al Zabn για να του πει και καλά «ευχαριστώ που ξεγέννησες τη γυναίκα μου».

Ο γιατρός συναντήθηκε με τον έξαλλο σύζυγο στον κήπο του νοσοκομείου, ο έξαλλος σύζυγος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εξ' επαφής το γιατρό επειδή, όπως είπαμε, είχε δει τη γυναίκα του έξαλλου συζύγου γυμνή.

Ο έξαλλος σύζυγος αρχίζει να τρέχει, αλλά τελικά τον προλαβαίνει η αστυνομία η οποία τον συνέλαβε. Ο γιατρός ξαναμπήκε στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά ως ασθενής και αναρρώνει όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Ίσως θα πρέπει να χειρουργεί με κλειστά μάτια από εδώ και πέρα.

Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σαουδάραβας πυροβόλησε το γυναικολόγο που ξεγέννησε τη γυναίκα του επειδή την είδε γυμνή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator