Ο ΦΠΑ στα νησιά δεν αλλάζει όσο υπάρχω...

0Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Αυτό είπε ο Πανούλης σε tweet του στις 4 Ιουνίου πέρυσι.
Σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά, ο απίστευτος αυτός μπουχέσας την Κυριακή το βράδυ, μαζί με άλλους 152 απατεώνες, θα ψηφίσει τα πάντα προκειμένου να μηνξεκολλήσει απ' την υπουργική καρέκλα.

Τώρα που τελειώνουν τα πάντα, τώρα που ξεπουλιούνται τα πάντα, η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία των ελλήνων, τώρα που ηκυβέρνηση των αισχρών ανθελλήνων και προδοτών καταργεί στην ουσία την Βουλή,αφού παραδίνει για 99 χρόνια τον έλεγχο της δημόσιας περιουσίας μέσω ενός ''Υπερταμείου'' με διοικητή εκπρόσωπο των τοκογλύφων-δανειστών και προχωρά στησύσταση Ανεξάρτητης Διοικητικής Αρχής(*), με σκοπό τον προσδιορισμό, την βεβαίωσηκαι την είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών δημοσίων εσόδων, που θα είναι ανεξάρτητη λειτουργικά με διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, και ΔΕΝ θα υπόκειται σε έλεγχο από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές...

Τώρα που δημιουργεί έναν ''κράτος εν κράτει'' ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, που θα κατευθύνεται από την τρόϊκα...

Τώρα είναι η ώρα, να κάνουν οι ηλίθιοι έλληνες τον απολογισμό και την αυτοκριτική τους.

Να κάτσουν να σκεφτούν τί έκαναν, και κυρίως τί ΔΕΝ έκαναν...
Ποιούς ψήφισαν και ποιούς άφησαν έξω απ' την Βουλή...
Σε ποιούς εμπιστεύτηκαν την ενημέρωσή τους, και εμπιστεύονται ακόμη...
Και ποιούς εν τέλει καταδίκασαν σε μιά χαμένη ζωή, προκειμένου να μην βγούν οι ίδιοι απ΄την βολή τους, να μη σπάσουν αυγά, να φροντίσει κάποιος άλλος γι αυτούς.
Και σήμερα ακόμα που δεν έχουν περισσότερη αξία από σκλάβους σε γαλέρα,οι ηλίθιοι έλληνες εξακολουθούν καικαγχάζουν κατ' εντολή και κατά παρότρυνση των ΜΜΕ, εναντίον αυτών που δεν άλλαξαν γνώμη και πορεία, εναντίον αυτών που στάθηκαν συνεπείς σ' αυτά που έλεγαν...
Εναντίον του Γιάνη, εναντίον της Ζωής...
Εναντίον όσων από 'μας συνεχίσαμε ευθεία όταν οι άλλοι έστριβαν, στην πορεία μας προς την ανάκτηση της ανεξαρτησίας μας και την αποκατάσταση της δημοκρατίας και του Συντάγματος.

Ηλίθιοι έλληνες!
Όλα αυτά που θα γίνουν την Κυριακή σας αξίζουν!
Ούτε ένα λιγότερο!...

(*) Από τον καιρό ήδη του κιτρινιάρη Εκσυγχρονιστή, η δημιουργία τέτοιων ''ανεξάρτητων'' αρχών σκοπό είχε το μπέρδεμα και την συσκότιση της διάκρισης των εξουσιών, που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν σε ένα οργανωμένο κράτος, με τελικό και επιθυμητό αποτέλεσμα για την διαπλοκή και το σύστημα την υπονόμευση του πολιτεύματος με την παράκαμψη των εντολών του Συντάγματος.


Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΦΠΑ στα νησιά δεν αλλάζει όσο υπάρχω..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator