Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο

0



Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής σύμφωνα με τα όσα αναπαρήγαγε ο μεξικανικός Τύπος, κατόπιν είδησης που δημοσίευσε η τοπική μεξικάνικη ιστοσελίδα της πόλης Βικτόρια, "El Cinco".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γραμμή εκτάκτων κλήσεων 066 του Μεξικού έλαβε κλήση τα ξημερώματα (02:00 τοπική ώρα) με αναφορά για απαγωγή του Άλαν Πουλίδο. Αμέσως δεκάδες αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνθηκαν προς το δρόμο.

Παράλληλα, ελικόπτερο της ομοσπονδιακής αστυνομίας πέταξε πάνω από την εν λόγω περιοχή. Αρχικά δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωσης της Αστυνομίας για το εάν πρόκειται τον επιθετικό του Ολυμπιακό, ωστόσο αργότερα σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Milenio", οι αστυνομικές Αρχές της επαρχίας Ταμαουλίπας του Μεξικού επιβεβαίωσαν - σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας - την απαγωγή του Άλαν Πουλίδο, τα ξημερώματα της Κυριακής (τοπική ώρα).

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας της Κεντρικής Αμερικής, ο Άλαν Πουλίδο ταξίδευε με τη σύντροφό του, Ιλεάνα Σάλας, την ώρα του συμβάντος, το οποίος επιβεβαίωσε ο αδερφός του, Αρμάντο, με δηλώσεις του σε ιστοσελίδες της χώρας.

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με την οικογένεια του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αλλά και τις Αρχές του Μεξικού για οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Μεξικό, δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία από τους απαγωγείς προς το οικογενειακό περιβάλλον του παίκτη. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ακόμη ΜΜΕ ιδιαιτέρως επιφυλακτικά με την όλη υπόθεση, μη έχοντας πειστεί πλήρως για την εγκυρότητα της είδησης.

Όσον αφορά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, συνεχίζουν τις προσπάθειες τους να επικοινωνήσουν με τις αρχές στο Μεξικό, πράγμα που αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολο μέχρι στιγμής. Με το περιβάλλον του παίκτη έχουν έρθει σε επαφή, με τους οικείους του Πουλίδο να επιβεβαιώνουν ότι κάτι συμβαίνει και ο παίκτης δεν έχει επιστρέψει ακόμη σπίτι του.

Θορυβημένος και ο ατζέντης του Πουλίδο, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση για τα ακριβή δεδομένα της υπόθεσης, ωστόσο παραδέχθηκε ότι πράγματι κάτι συμβαίνει.

Η Τίγκρες, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο Μεξικανός φορ πριν περάσει τον Ατλαντικό με προορισμό τον Ολυμπιακό, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter εξέφρασε την συμπαράσταση της στην οικογένεια του Πουλίδο για τις δύσκολες ώρες που περνά.

Όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά τον κόσμο μεταδίδουν την είδηση και αυτό που αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία πλέον, είναι η επίσημη τοποθέτηση της Αστυνομίας στο Μεξικό σχετικά με τα ακριβή στοιχεία της υπόθεσης απαγωγής του Άλαν Πουλίδο.

Οι πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες θέλουν φορτηγάκια να έκλεισαν τον δρόμο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Μεξικανός φορ, με έξι ένοπλους κουκουλοφόρους να απαγάγουν τον ίδιο και την Ιλεάνα Σάλας, η οποία αφέθηκε ελεύθερη λίγες ώρες μετά. Η κατάθεση της συντρόφου του Πουλίδο στην Αστυνομία δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η τελευταία ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, θέλει τους "ερυθρόλευκους" να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την οικογένεια του παίκτη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, πληροφορήθηκε από τον Πρέσβη του Μεξικού στην Ελλάδα, κ. Ταρσίσιο Ναβαρέτε Μόντες ντε Όκα, ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τα συμβάντα, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι αρχές στο Μεξικό θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης.

Δημοσίευση: Μαΐου 30, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator