ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πόσους πόντους τη θέλετε (την άσφαλτο) εκεί στη συμμαχία πωλητών;;;

0Αυτό δεν έχει ξαναγίνει... Η αντιπολίτευση του Δήμου Κορινθίων έχει βγει στους δρόμους της πόλης και μετράει με ακρίβεια το πάχος της ασφάλτου... Είναι πολύ γκρινιάζει... είναι λίγο πάλι γκρινιάζει...
Αφορμή για την ανάρτηση αυτή στάθηκε η τελευταία συνέντευξη του κυρ Βασίλη με... τις τελευταίες μετρήσεις στο πάχος της ασφάλτου που ρίχνουν τα συνεργεία του Δήμου. 
Τα αποτελέσματα των μετρήσεων δημοσιεύονται ανά διαστήματα στο επίσημο διαδικτυακό όργανο της συμμαχίας πωλητών...!!!
Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πόσους πόντους τη θέλετε (την άσφαλτο) εκεί στη συμμαχία πωλητών;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator