«Άντε παιδιά να ξεκινήσετε και κανέναν εμφύλιο»

0



Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παύλος Πολάκης έκανε γνωστή την έκπληξη που του ετοίμασαν για τα γενέθλιά του οι συνεργάτες του.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ανέβασε τρεις φωτογραφίες από το πάρτι έκπληξη στο γραφείο του.

Ο κ. Πολάκης γιόρτασε τα 51 του με μια τούρτα σοκολάτα που πάνω της είχε μία μαντινάδα «Ο πρωτοκαπετάνιος μας απ’ τα Σφακιά της Κρήτης, το άδικο θα πολεμά και εκατοχρονίτης», με αφρώδη οίνο και όλα αυτά με φόντο μια μεγάλη φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη.

Στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης έγραφε:

«Σήμερα ημέρα που κλείνω τα 51 χρόνια έγιναν τα εξής: εγκαταστήσαμε το πρωί με τον Ανδρέα το Ξανθό και το Γιάννη το Μπασκοζο το νέο πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ τον καθηγητή Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ στο κτίριο του στο Μαρούσι μιλώντας στους εργαζόμενους εγκαινιάζοντας μια νέα σελίδα στην ιστορία του. Eίχαμε μια πανηγυρική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης σε πείσμα των εχθρών μας μέσα κι έξω οι συνεργάτες μου στο γραφείο μαζί με τον Αντρέα μου έκαναν μια έκπληξη μόλις γυρίσαμε στο υπουργείο

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΤΕ. Συνεχίζουμε μέχρι την έξοδο απ’ τα μνημόνια και την επιτροπεία κόντρα στη διαπλοκή για τη νίκη του λαού μας».

Αυτά για όσους τρώνε... σανό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα που θα φέρει την ευημερία και την ανάπτυξη. Με ποιον; Με τον Πολάκη που απειλεί όποιον του πάει κόντρα; Ή με τους υπουργούς που εν έτει 2016 έχουν κορώνα στο κεφάλι τους τον Βελουχιώτη;

Άντε παιδιά να ξεκινήσετε και κανέναν εμφύλιο τώρα που τα αντιστρέψατε όλα. Πρώτα υπογράψατε τη νέα Βάρκιζα της Αριστεράς και μετά θα κάνετε πόλεμο στον... ταξικό εχθρό με τον Πολάκη πρωτοπαλίκαρο.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Άντε παιδιά να ξεκινήσετε και κανέναν εμφύλιο»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator