ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Βρήκαμε τον "εμπειρότατο και διακεκριμένο τεχνικό" που έλεγξε τη γέφυρα τριήρη της Κορίνθου

0Πιο διακεκριμένοι εμείς και σαφώς πιο έμπειροι όσον αφορά την Κορινθιακή "δημοσιογραφία" ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον εμπειροδιακεκριμένο inspector-commando που έκανε επί τόπου αυτοψία στη νέα γέφυρα τριήρη της Κορίνθου και απεφάνθη πως είναι ακατάλληλη επειδή είναι μεταλλική και κινδυνεύει από την αλμύρα λόγω του ότι είναι κοντά στη θάλασσα !!!
Ο διακεριμενοέμπειρος inspector-commando -που φτιάχνει κάθε μέρα τέτοιες γέφυρες- κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για να λυθεί δια παντός το πρόβλημα της διάβρωσης με νέα γέφυρα ως εξής:


Μετά το πόρισμα του εμπειροδικεκριμένου  ξανασχεδιάζονται η γέφυρα του Ρίου Αντιρίου, της Χαλκίδας και του Ισθμού από... μαόνι !!!


Υ.Γ. Να τα λέτε όλα βρε μη ντρέπεστε... κυκλοφορούν κι άλλοι στην πόλη εκτός από εσάς και σήμερα ο καθένας έχει ένα τηλέφωνο που βγάζει φωτογραφίες...!!!

Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Βρήκαμε τον "εμπειρότατο και διακεκριμένο τεχνικό" που έλεγξε τη γέφυρα τριήρη της Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator