Άγρια καταδίωξη στο Περιγιάλι Κορινθίας με έναν τραυματία, ένα καμένο αυτοκίνητο και τρεις συλληφθέντες

0



Περιπολικά της Αστυνομίας, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και άντρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνέλαβαν τρεις Ρομά.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από τον Ισθμό της Κορίνθου. Οι Ρομά μόλις αντιλήφθηκαν ότι η Αστυνομία τους καταδιώκει ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να ξεφύγουν. Λίγα λεπτά αργότερα, έβαλαν φωτιά στο όχημα μάρκας BMW που οδηγούσαν στο Περιγιάλι Κορινθίας και στη συνέχεια έκλεψαν με την απειλή μιας καραμπίνας ένα άλλο διερχόμενο αγροτικό, χτύπησαν τον οδηγό και συνέχισαν την πορεία τους προκειμένου να ξεφύγουν. Oοδηγός μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι άνδρες της Αστυνομίας, τους εντόπισαν εκ νέου και κατάφεραν με πραγματική αυτοθυσία και κίνδυνο της ζωής τους (καθώς οι Ρομά ήταν οπλισμένοι) να συλλάβουν τρεις από αυτούς στα Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου, ενώ το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων κάτι που είναι θέμα χρόνου, καθώς η δράση των συγκεκριμένων είναι γνωστή στην Αστυνομία Κορίνθου μιας και έχουν εμπλακεί και σε άλλες ληστείες στο παρελθόν.

loutrakiblog.gr
Δημοσίευση: Μαΐου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγρια καταδίωξη στο Περιγιάλι Κορινθίας με έναν τραυματία, ένα καμένο αυτοκίνητο και τρεις συλληφθέντες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator