Όμιλος Εταιρειών Π. κ Δ. Ραψωματιώτη: «Πες μας την ιδέα σου να την κάνουμε επιχείρηση μαζί»

0


Νέοι άνθρωποι, νέοι επιστήμονες βρίσκονται γύρω μας προβληματισμένοι, απογοητευμένοι, χωρίς δύναμη ν' αποφασίσουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την πραγματικότητα.

Ανεξάρτητα από ηλικία, γύρω μας βρίσκονται επιχειρηματίες, επαγγελματίες και έμποροι που έχουν κάνει τα πρώτα βήματα ή αρκετές και σημαντικές προσπάθειες, αλλά τώρα βρίσκονται εγκλωβισμένοι, είτε αναγκάστηκαν να διακόψουν ή βλέπουν μπροστά τους το γεγονός της επιχειρηματικής καταστροφής να έρχεται.

Η οικογένεια Ραψωματιώτη γνωρίζει καλά τι σημαίνει να ξεκινάς μόνος σου από το μηδέν, να αγωνίζεσαι, να δίνεις τα πάντα και, είτε να σε πολεμούν αναίτια, είτε να βλέπεις τις υποχρεώσεις που σου βάζουν να είναι τέτοιες που να μη σου δίνουν τη δυνατότητα να τις πραγματοποιήσεις και να περάσεις σε μία ήρεμη και με αξιώσεις, επιχειρηματική ζωή και καθημερινότητα.

Τώρα πια είναι ώρα για αποφάσεις, ώρα για κινήσεις αντίθετες από το ρεύμα, για δράσεις δυναμικές, με αρχές, με κανόνες και ξεκάθαρους στόχους.

Τώρα μπορούμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα, το όραμά μας κινητήρια δύναμη και η συνεργασία, η αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας, οι ιδέες μας και η πολλή δουλειά, θα φέρει το αποτέλεσμα, θα μας κάνει νικητές της ζωής.

Ο Όμιλος Εταιρειών Π. κ Δ. Ραψωματιώτη είναι έτοιμος να στηρίξει προσπάθειες, δουλειές και ιδέες, και περιμένει να τις ακούσει, να τις συζητήσει και με κάθε μέσο και τρόπο να τις στηρίξει.

Έτσι, μπορεί να είναι δίπλα στους εμπνευστές, αλλά και μέρος της επιτυχίας τους.
Δημοσίευση: Μαΐου 05, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όμιλος Εταιρειών Π. κ Δ. Ραψωματιώτη: «Πες μας την ιδέα σου να την κάνουμε επιχείρηση μαζί»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator