Κωνσταντοπούλου: Πολιτικοί που καταφεύγουν σε αστυνομοκρατία είναι ήδη έκπτωτοι

0«Πολιτικοί που φοβούνται τους πολίτες και καταφεύγουν σε αστυνομοκρατία, απαγορεύσεις, καταστολή, προβοκάτσιες είναι ήδη έκπτωτοι», αναφέρει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε ανάρτηση της στο facebook, με αφορμή την ισχυρή αστυνομική παρουσία ενόψει των σημερινών συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

«Βουλή που φοβάται την κοινωνία είναι Βουλή την οποία η κοινωνία δεν μπορεί να εμπιστεύεται. Μια Βουλή "όπως την ξέρανε"», πρόσθεσε στην ανάρτηση της η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2016
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κωνσταντοπούλου: Πολιτικοί που καταφεύγουν σε αστυνομοκρατία είναι ήδη έκπτωτοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator