Επιτέλους! Ολοκληρώθηκε ο δρόμος Λαύκα - Καστανιά

0Την ολοκλήρωση του Δρόμου ΛΑΥΚΑ – ΚΑΣΤΑΝΙΑ -που είχε καταντήσει σαν το γεφύρι της Άρτας- ανακοίνωσε χθες, μέσα από το δικό του προφίλ στο Facebook, ο δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο ο δρόμος αναμένεται σύντομα να δοθεί σε κυκλοφορία.

Μέσα από συνεχείς καθυστερήσεις για διάφορους λόγους και αιτίες μετά από τριάντα και πλέον χρόνια θα δοθεί επιτέλους στην κυκλοφορία.


Δημοσίευση: Μαΐου 04, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επιτέλους! Ολοκληρώθηκε ο δρόμος Λαύκα - Καστανιά"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator