Τα πιάσανε τα λεφτά τους στη… ΝΔ

0



Τα πιάσανε τα λεφτά τους στη… ΝΔ με το σχέδιο διερεύνησης που υλοποιούν σε πρώτη φάση στο παρασκήνιο. Τα ονόματα που ακούγονται μόνο πολιτική αναφυλαξία δημιουργούν, αφού με βάση και την προηγούμενη πολιτική τους διαδρομή δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στη Ν.Δ. Το πιο πιθανό είναι να αφαιρέσουν δυνάμεις και να δημιουργήσουν αρνητικά αντανακλαστικά και εσωκομματική αναταραχή.

Στο παρασκήνιο έχουν προχωρήσει αρκετά οι συζητήσεις με την Άννα Διαμαντοπούλου, την εκσυγχρονίστρια πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα είχε περάσει την πόρτα της Συγγρού για να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεργαστούν με τη Ν.Δ. στο ζήτημα των «γαλάζιων» προτάσεων για το ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Διαμαντοπούλου έχει στενή φιλική σχέση και με την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, την Αλεξία, ανιψιά του Κυρ. Μητσοτάκη, η οποία έχει κάνει και τη…«γέφυρα» προς τη Συγγρού και τη νέα ηγεσία.

Παρά τις διαψεύσεις, η υπόθεση της Άννας Διαμαντοπούλου έχει προχωρήσει αρκετά και θεωρείται ότι αυτή θα είναι το πρώτο πρόσωπο που θα κινηθεί προς τη ΝΔ. Αυτό θέλει και η ίδια, ώστε να φανεί ότι ανοίγει το δρόμο και στους υπολοίπους, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα είναι είτε στην πρώτη, είτε στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ν.Δ.

Μαζί της θα συμπορευτεί με τη Ν.Δ. και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης που έχει ανοικτή γραμμή με την Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο Χάρης Θεοχάρης, μέχρι πρόσφατα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού και νυν ανεξάρτητος βουλευτής, θεωρείται σίγουρο ότι θα συνεργαστεί με τη ΝΔ, αφού θα αξιοποιηθεί και σχετική τροποποίηση του καταστατικού που αναφέρεται σε συνεργασίες.

Ο πολιτικός μέντορας του Χαρ. Θεοχάρη, που ετοιμάζει και πολιτική κίνηση, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Παπαδόπουλος, εδώ και χρόνια έχει στενή σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη και συνομιλεί με τον Κυρ. Μητσοτάκη.

Από εκεί και πέρα, το νέο στοιχείο είναι η πληροφορία για επιστροφή στη Ν.Δ. και μάλιστα στα ψηφοδέλτια του Θόδωρου Σκυλακάκη της Δράσης που έχει στενή σχέση με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Η Δράση, το κόμμα που ηγείται ο Θ.Σκυλακάκης, έχει την επόμενο εβδομάδα το 4ο τακτικό συνέδριό της και αυτό θα αποτελέσει και μια πρώτη δημόσια πράξη της συμμαχίας με τη Ν.Δ.

Και μόνο να διαβάσει κανείς το πρόγραμμα του συνεδρίου θα καταλάβει τι μαγειρεύει η οικογένεια Μητσοτάκη. Στο συνέδριο θα μιλήσει, εκτός από τον Κυρ. Μητσοτάκη, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο Χαρ. Θεοχάρης και ο Γ. Φλωρίδης.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα πιάσανε τα λεφτά τους στη… ΝΔ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator