Η συγγνώμη του Πούτιν στους Αθηναίους

0Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ευχαρίστησε τους πολίτες της Αθήνας για τη θερμή υποδοχή, αλλά τους ζήτησε και συγγνώμη!

Είναι σύνηθες, όποτε κάποιος ηγέτης επισκέπτεται την Αθήνα, οι πολίτες της να δεινοπαθούν στους δρόμους, λόγω των μέτρων ασφαλείας και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Ποτέ όμως στο παρελθόν κάποιος από αυτούς τους ηγέτες, δεν σκέφτηκες να ζητήσει συγγνώμη για την ταλαιπωρία!

Και όμως ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν παρέλειψε να το αναφέρει. Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Πούτιν ευχαρίστησε τους Αθηναίους και ζήτησε συγγνώμη!

"Να ευχαριστήσω τους κατοίκους της Αθήνας για τη θερμή υποδοχή και θα ήθελα να τους ζητήσω συγνώμη για ορισμένα προβλήματα που ενδεχομένως τους δημιουργήσαμε", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ρωσίας.

(Φωτογραφία: Sooc.gr)
Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η συγγνώμη του Πούτιν στους Αθηναίους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator