Η «οργή» της Ραχήλ! Απαντάει και «σκίζει» Καρανίκα και ΣΥΡΙΖΑ

0Τη δική της απάντηση στη χθεσινή πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε από τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Καρανίκα έδωσε η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Σημειώνεται, πως ο Καρανίκας χθες είπε μεταξύ άλλων: «Η Ραχήλ Μακρή… αυτό το αστείο, το είχαμε στην βουλή-ντροπή μας. Την βλέπω να φωτογραφίζεται γυμνή μαζί με την άλλη αστεία της NΔ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα, την Βούλτεψη, που ταιριάζουν στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων, δίχως αντίκρισμα και μέλλον”».

«Ο κολλητός Τσίπρα διορισμένος στην γραμματεία στρατηγικού σχεδιασμού του γραφείου πρωθυπουργού. Έργο του η παρακολούθηση πρωινάδικων και η ανάλυση των ενδυματολογικών επιλογών της Μενεγάκη. Παρόμοιοι τύποι σχεδιάζουν την στρατηγική επίσης της κυβέρνησης απέναντι σε αυτούς που δεν προσκύνησαν όπως οι ίδιοι και που συνεργάστηκαν με τους ες ες», ανέφερε η Ραχήλ Μακρή, απαντώντας στον Καρανίκα και αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media το έγγραφο της πρόσληψης του Καρανίκα.

«Το παράλληλο πρόγραμμα του πρωθυπουργού για τους καρκινοπαθείς. Που «σβήνουν» στην ουρά για ακτινοθεραπεία με Αναμονή ακόμα και πέντε μήνες. Οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού παροτρύνουν στην εγκατάλειψη των χημειοθεραπειών τους. Ελπίζω οι εισαγγελείς να διαβάζουν. Εάν όχι θα ενημερωθούν», συνέχισε η Μακρή με αφορμή τα όσα ανήρτησε στον λογαριασμό του ο Καρανίκας, πως κάποιος γιάτρεψε τον καρκίνο με κάνναβη…

«Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, υπεύθυνος για το παράλληλο πρόγραμμα. Από χθες αναπτύσσει μέσω Διαδικτύου την πολιτική της κυβέρνησης για το ισοδύναμο στους καρκινοπαθείς. Να σταματήσουν τις θεραπείες τους», συνέχισε η Ραχήλ Μακρή.
Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η «οργή» της Ραχήλ! Απαντάει και «σκίζει» Καρανίκα και ΣΥΡΙΖΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator