Στα τέσσερα... και για τις Σκουριές

0



Ο Πάνος Σκουρλέτης έδωσε την έγκριση για την επανεκκίνηση των εργασιών της Ελληνικός Χρυσός στο εργοστάσιο των Σκουριών Χαλκιδικής.Η υπουργική απόφαση έρχεται σε συμμόρφωση με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας βάσει της οποίας ακυρώθηκαν οι ανακλητικές αποφάσεις που είχε εκδώσει ο κ. Σκουρλέτης το περασμένο καλοκαίρι.

Πλέον η Eldorado Gold μπορεί να ξεκινήσει τις εργασίες οι οποίες είχαν ανασταλεί τον περασμένο Ιανουάριο. Να θυμίσουμε ότι προεκλογικά ο Σκουρλέτης, θέλοντας να υφαρπάξει τις ψήφους των κατοίκων της περιοχής και σε μια κίνηση που έδειχνε «πόλεμο στη διαπλοκή», είχε παγώσει τις άδειες.

Να θυμίσουμε τι έχει πει ο κ. Σκουρλέτης πέρυσι τον Αύγουστο μετά από συνάντηση που είχε με τον Τσίπρα και πριν ανακοινωθούν οι εκλογές: ««Ενημέρωσα τον πρωθυπουργό ότι η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός έχει παραβεί του όρους των τενχικών μελετών και γι' αυτό το λόγο το υπουργείο αποφάσισε την ανάκληση των εγκρίσεων των μελετών αυτών».

Έχει πει ακόμη: ««Στείλαμε μήνυμα ότι πάνω απ’ όλα είναι το δημόσιο συμφέρον».

Να θυμίσουμε ότι η ΝΔ και κυρίως ο Αντώνης Σαμαράς είχε δεχθεί απίστευτο builling από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή υπερασπίστηκε τόσο τις Σκουριές όσο και άλλες μεγάλες επενδύσεις που πάγωσαν οι ανίκανοι της παρούσας κυβέρνησης.

Τι συνέβη λοιπόν όλο αυτό το διάστημα; Η επένδυση «κατακρεουργήθηκε» από τον ΣΥΡΙΖΑ, κατασυκοφαντήθηκε και ενδεχομένως να υπάρχουν και ποινικές ευθύνες για διαφυγόντα κέρδη, τον κόσμο που έμεινε επί μήνες χωρίς δουλειά και κατέβηκε πολλές φορές στην Αθήνα ή κλείστηκε στα ορυχεία.

Επίσης, θα πρέπει να ερευνηθεί μήπως υπάρχουν και περιπτώσεις «εκβιασμού» κατά της εταιρείας. Μήπως δηλαδή στήθηκε μια εμπλοκή στην επένδυση όχι μόνο για την υφαρπαγή ψήφων αλλά και για να βγάλουν κάποια λαμόγια λεφτά. Κάποιος εισαγγελέας μήπως θα πρέπει να κινηθεί και να ερευνήσει τι συνέβη όλους αυτούς τους μήνες ή απλά θα μιλάμε για μια ακόμη κωλοτούμπα της κυβέρνησης;

Ο… βαθιά αριστερός υπουργός Σκουρλέτης τι λέει τώρα που εξαναγκάστηκε να εκδώσει την απόφαση; Θα παραιτηθεί κι αυτός ή θα κινείται στα… τέσσερα;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Μαΐου 21, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στα τέσσερα... και για τις Σκουριές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator