ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ - Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας "καταδικάζει τις ενέργειες των ΜΑΤ" !!!

0Το Συντονιστικό της ΟΜ Κορίνθου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας καταδικάζει τις ενέργειες των αστυνομικών δυνάμεων στη διαδήλωση της 8/5/2016 στο Σύνταγμα και τη χρήση δακρυγόνων, η οποία οδήγησε στον τραυματισμό πολιτών - διαδηλωτών.

Ζητούμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να διεξάγει πειθαρχικό έλεγχο, σύμφωνα με τις νόμιμες διατάξεις, για την απαράδεκτη, προκλητική και ύποπτη συμπεριφοράτων συγκεκριμένων αστυνομικών υπαλλήλων καθώς και την επιβολή των προβλεπόμενων ποινών.

Τα κρούσματα αστυνομικής βίας και η ασυλία όσων τα υποθάλπουν πρέπει να τελειώσει.
Επίσης ζητάμε να εντοπιστούν και εξαρθρωθούν οι όποιες διασυνδέσεις με μηχανισμούς καλλιέργειας κλίματος φόβου και καταστολής σε ανάλογες ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πολιτών.

Τα δικαιώματα πρέπει να ασκούνται κατά νόμιμο τρόπο και να προστατεύονται οι πολίτες κατά την άσκησή τους».
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ - Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας "καταδικάζει τις ενέργειες των ΜΑΤ" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator