ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!

0



Σε αυτό το ΑΤΜ, πίσω από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, πηγαίναμε με την Ελένη τις νύχτες του περασμένου Ιουλίου και βγάζαμε τα 60 ευρώ που δικαιούμασταν κάθε μέρα.
Νύχτα παρά νύχτα, στις 23:30, μαζί με άλλους πόσους ταλαίπωρους, για να βγάλουμε τα λεφτά και της ίδιας μέρας, αλλά και της επομένης μισή ώρα μετά.

Εκείνο το φριχτό Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, κατάλαβα επιτέλους σε τι χώρα ζω. Έκανα όμως υπομονή. Τον Οκτώβριο μου καρφώθηκε η ιδέα. Τον Φεβρουάριο συμφώνησε και η Ελένη.

Στις 26 Φεβρουαρίου ανακοίνωσα στην δουλειά μου ότι παραιτούμαι. 10 μέρες μετά είχα την πρώτη μου τηλεφωνική συνέντευξη από Αγγλία. 
Στις 13 Απριλίου με καλέσαν στο Λονδίνο για face-to-face συνέντευξη. 
Χτες μου ανακοίνωσαν ότι πήρα τη θέση του προϊσταμένου σε ένα μεγάλο εργαστήριο χημικών αναλύσεων. 
Την άλλη Τετάρτη φεύγω με εισιτήριο one-way, την Δευτέρα 23 Μαΐου πιάνω δουλειά στο Λονδίνο.

Δεν μπορώ άλλο να ζω από Eurogroup σε Eurogroup. Δεν θέλω άλλο να ζω στην χώρα του Λαφαζάνη και του Μιχελογιαννάκη, του Γιακουμάτου, του Τσίπρα και του Καμμένου.

Θέλω να κάνουμε οικογένεια σε ένα σοβαρό κράτος, όπου θα μας σέβονται, θα μας προστατεύουν και θα έχει αξία η δουλειά μας.

Θα τα πούμε σε μερικά χρόνια ξανά, ελπίζω.

Yiannis Nisyrios
Δημοσίευση: Μαΐου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator